Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: 10-mila: Resa och boende

Aktivitet 10-mila: Resa och boende
Arrangör Östersunds OK
Information

Östersunds OK har anmält ett damlag och ett herrlag. Denna information riktar sig främst till dam- och herrlaget. För ungdomarna (upp till 16 år) är det anmält 2 gemensamma lag för distriktet och information kommer därifrån till er) 

Boende

ÖOK har bokat två vindskyddsplatser och två tältplatser (6*6 m). Till tältplatserna kan Hambergs ta med ett större hustält med två ”sovrum” tänkta för totalt 6 bäddar och en stor ”absid”. Är det någon fler som har tält att ta med? 

(JHOF:s ungdomskommitté har bokat en bygdegård ca 2 mil från Nynäshamn. Den är i första hand till för ungdomslagen, men troligen finns det plats för fler. Det finns också ytor att tälta eller ställa husvagn utanför. Boendet på bygdegården är bokat från torsdag så man kan åka ner tidigare om man vill).

Fyll i nedan hur du ösnkar bo och om du har möjlighet att ta med tält, så samordnar vi så att alla som vill får en sovplats och att vi får med lagom många tält.

 

Resa 

Det finns nog lite olika önskemål om hur och när man vill åka så var och en ansvarar för sin resa. Men självklart hjälps vi åt så att alla kommer dit och hem.

Om man inte har behov av bil för att ta sig till något boende så går det bra att åka tåg. Man får byta till pendeltåg i Stockholm och det stannar sedan ca 1,5 km från arenan. Var och en ansvarar för att boka sin biljett. Klubbrabatt på 15 % finns hos SJ, kolla med Camilla Hamberg om instruktioner.

Om man vill bo på bygdegården krävs troligen bil för att ta sig till arenan.

Fyll i nedan hur du tänker resa. Om du åker tåg eller bil, när du tänker åka och om du vill samåka. Om man åker tåg kan man t.ex. åka från Östersund lördag morgon och hem söndag em. Första sträckorna i herrlaget kan behöva dit åka tidigare för att inte behöva stressa.

 

Mer info om 10-mila finns här:https://tiomila.se/2024/ och nyheten på ÖOK:s hemsida.

Anmälningsstopp onsdag 1 maj 2024 klockan 0:00
Kontaktperson Johanna Ragvald
Antal anmälda deltagare 16

Anmälningar

Namn Boende Tält Boende kommentar Resa till Stockholm Resa från Stockholm Resa kommentar Önskemål om sträcka
Tomas Björk Tält på arenan Kan ta med tält Har ett stort 4-manna med absid. Lite tungt att släpa på tåg kanske men möjligt. Annat Annat Preliminärt tåg ösd-stkhlm sedan bil sista biten 1-4
Maria Dovåker Liss Tält på arenan Tåg Östersund-Nynäshamn Tåg Nynäshamn-Östersund Sträcka 3
Jonatan Green Tält på arenan
Annat boende (t.ex. bygdegården)
Bor gärna på bygdegården, annars i tält på arenan tillsammans Peter W och Toste W Bil Östersund-Nynäshamn Bil Nynäshamn-Östersund Åker bil med Peter W och Toste W Inte 4 och helst inte 10.
Camilla Hamberg Tält på arenan Kan ta med tält Vi tar med tält med stor absid, totalt 6 sovplatser. Bil Östersund-Nynäshamn Bil Nynäshamn-Östersund Vi kommer ner nån gång lördag förmiddag. En av de kortaste sträckorna.
Lennart Hamberg Tält på arenan Kan ta med tält Bil Östersund-Nynäshamn Bil Nynäshamn-Östersund
Olle Hamberg Tält på arenan Bil Östersund-Nynäshamn Bil Nynäshamn-Östersund Kan springa vad som helst
Tore Hamberg Tält på arenan Bil Östersund-Nynäshamn Bil Nynäshamn-Östersund Vad som helst
Erik Hansson Tält på arenan Kan ta med tält Jag har ett tvåmannatält Tåg Östersund-Nynäshamn Tåg Nynäshamn-Östersund
Helen Hanstock Tält på arenan Kan ta med tält Vi tar med en 3-manna tält för familjen Bil Östersund-Nynäshamn Annat Åker söderut efter tävlingen Mest sugen på 2, alt 4,5,6. Mest viktigt att James och jag har bra separation i förväntade sträckor att ta hand om barnet.
Anna-Lotta Irewall Tält på arenan Önskar plats i tält. Kan ej ta med tyvärr. Annat Annat Tåg Örebro-Nynäshamn 4/5 Flyg Arlanda-Ösd 5/4
Simon Lindqvist Tält på arenan Annat Bil Nynäshamn-Östersund Helst 2:a
Ulf Lindqvist Tält på arenan Annat Bil Nynäshamn-Östersund Egen bil med övernattning i Falun Alla förutom långa natten. Helst en dagsträcka på grund av synen.
Erik Maripuu Tält på arenan Kan ta med tält Vi har ett stort tält med 2 rum och stor absid om det önskas Tåg Östersund-Nynäshamn Bil Nynäshamn-Östersund Åker hem med trondes Helst en söndagssträcka då det är ungdomskavle på lördagen
Hanna Sunnerheim Sjöberg Tält på arenan Kan ta med tält Tåg Östersund-Nynäshamn Tåg Nynäshamn-Östersund 1 eller vilken som helst
Peter Wallskog Tält på arenan
Annat boende (t.ex. bygdegården)
Kan ta med tält Bor gärna på bygdegården om det finns plats annars tält. Har 4-mannatält till mig, Toste, Jonathan. Får plats en till vid behov. Bil Östersund-Nynäshamn Bil Nynäshamn-Östersund Finns en eller två extra platser i bilen. Åker fre em eller lör morgon. Springer öppen bana.
Toste Wallskog Tält på arenan
Annat boende (t.ex. bygdegården)
Bor gärna på bygdegården om det finns plats annars tält med Peter W och Jonathan G Bil Östersund-Nynäshamn Bil Nynäshamn-Östersund Åker bil med Peter W och Jonathan G Inte 4 och helst inte 9 eller 10. Gärna i anslutning till när Jonathan G springer.

Annonser

Bagheera