Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Klubbhelg Ösaträffen 6-9 juni

Aktivitet Klubbhelg Ösaträffen 6-9 juni
Arrangör Östersunds OK
Information

 

Välkommen att delta på klubbhelgen i Hälsingland!

Ösaträffen är ett roligt tävlingsarrangemang som består av fyra tävlingar. Alla tävlingar utgår från samma arena, i år på Gårdstjärnsberget i Edsbyn.

Klubben subventionerar anmälningsavgiften alla fyra dagar samt en klubbgemensam middag på fredag kväll - buffé i mattältet på arenan. Träningsmedlemmar är också välkomna, däremot subventioneras inte anmälningsavgiften för er.

Anmälan till tävling: görs via eventor, se länkar nedan.

Boende: Boende ordnar man själv. Möjlighet finnas att bo på campingen på åkermark i närheten av arena. Om man önskar det så registreras det i anmälan för "Dag 1". Förslag på övrigt boende finns i anmälningslänken under "Logiförslag". 

Mat: Ordnar man själv förutom den klubbgemensamma middagen. Väljer man att bo på campingen finns möjlighet att köpa "all inclusive mat" för 900 (vuxen) resp 450 kr (barn) där det ingår 3 middagar, 3 frukostar och 3 luncher. Detta registrerar man i anmälan för "Dag 1" och betalar när man hämtar ut matbiljetterna

Ni som väljer att vara med på den klubbgemensamma middagen kommer att betala 750 resp 375 kr när ni hämtar ut era matbiljetter. Då får ni 8 matbiljetter istället för 9 matbiljetter i och med att klubben bjuder på en middag. Fyll därför i nedan om ni vill delta på klubbgemensam middag samt om ni köper all inclusive-mat så meddelar vi arrangör vilka som ska få kostnadsreduktion vid uthämtning av matbiljetter.

Transport: Resa dit ordnar man själv, fyll i om du önskar plats i bil eller har plats över i bilen så ska vi försöka samordna skjuts. Vi rekommenderar att ni delar upp kostnaderna sinsemellan med en milersättning på 20 kr/mil. 

Om ni har frågor kontakta Maria eller Johan:

Maria Dovåker-Liss, maria.dovaker@gmail.com, tfn: 0702 87 71 36

Johan Nilsson, johansemail@proton.me, tfn: 0709 75 11 22

 

Länk till tävlingarn: 

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

 

/ Tränings- och tävlingskommittén

 

Anmälningsstopp söndag 26 maj 2024 klockan 2:00
Kontaktperson Johan Nilsson
Antal anmälda deltagare 13
Du måste vara inloggad för att se anmälningarna.

Annonser

Bagheera