Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Ledare: Hällevikslägret

Anmälan är stängd.

Aktivitet Ledare: Hällevikslägret
Arrangör Blekinge OF
Information

Under tiden 5-9 augusti 2024 arrangerar Blekinge Idrottsförbund ett träningsläger i Hällevik där bl.a. Orientering planerar att deltaga.

Övriga idrotter är bordtennis, fotboll, fäktning, innebandy (måndag-onsdag), ishockey (onsdag-fredag), karate, parasport (endast dagläger), ridsport, simning, skyttesport och tennis.

Vem får vara ledare: Man ska ha vara minst 17 år och ha orienteringsvana. Utöver att ta hand om deltagarna så delar vi upp banläggning och planering av aktiviteter mellan ledarna. Detta innebär bl.a. banläggning, utsättning och inplockning av kontroller.

Inryckning för ledare: söndagen den 4 augusti, från kl 16.00. Gemensam ledarträff 18.00 då alla idrotter behöver vara representerade.

Ledarmöte

Tisdagen den 3 juni kl 18.00-20.00 är det en ledarträff på Best Western Hotell i Karlshamn. Här går vi igenom ramarna för lägret och utbyter erfarenheter och idéer mellan idrotterna.  På denna träff behöver minst en ledare från orientering delta, gärna flera. 

Anmälan ledarträff 3 juni


Det är även en digital träff måndagen den 29 juli kl 19.00-20.00. Då berättar Anna Olsson och Evelina Kihlbert mer om årets lägertema "Bra balans". På denna träff ska så många som möjligt av ledarna deltaga.

Anmälan ledarträff 29 juli 

Program för deltagare: För deltagarna startar lägret med samling måndagen den 5 augusti. Avslutning sker fredagen den 9 augusti. Vi har 2-3 aktivitetspass per dag med träning och lek blandat.

Ledararvode: Ledararvode betalas ut efter BlOFs regler baserat på antal dagar/nätter man är ledare.

Ledararvode

Specialkost: Den som av medicinska eller andra orsaker behöver specialkost anger detta i anmälan.

 

Möjlighet att gå "Grundutbildning för tränare - fokus unga ledare" under Hällevikslägret

 

I samband med årets Idrottsläger i Hällevik bjuds det in till en specialversion av "Grundutbildning för tränare", med fokus Unga ledare! Under två dagar (tisdag-onsdag) går deltagarna utbildningen i sin helhet. När de åker hem är de färdiga med utbildningen, dvs inga hemuppgifter eller självstudier i denna upplaga.

 

Deltagaravgiften för utbildningen kan helt subventioneras i form av återstartsstöd, men en avgift för logi och mat (alla måltider) tillkommer med 600 kr/deltagare.

 

Mer information och anmälan "Grundutbildning för tränare" 

 

Det går utmärkt att kombinera utbildningen med att vara ledare på lägret under tiden när utbildningen inte pågår. För deltagare som kombinerar utbildning med att vara ledare på lägret i övrigt utgår ingen avgift för logi och mat.

 

Anmälan: Görs via länken "Anmäl" ovan eller med via e-mail med blanketten nedan senast onsdagen den 29 maj.

Anmälningsblankett

Återbud: 10 juni är sista datum för avgiftsfritt återbud. Efter detta datum debiteras en återbudsavgift på 450 kr. Giltiga skäl för återbud efter 10 juni är sjukdom, allvarlig skada eller personligt starkt skäl. Återbud avgörs av RF-SISU Blekinge och SDF i samråd. Återbud görs skriftligt via e-post.

 

Policy för deltagande: Genom anmälan åtar man sig att följa BlOFs policy för deltagande.

Policy för deltagande

Upplysningar lämnas av: Christian Lindblom, Stigmännen Karlshamns OK, Tfn: 0739-123 698
Nanne Olsson, RF-SISU Blekinge, Tfn: 0708-10 82 50

Välkommen med din amälan!

Anmälningsstopp tisdag 4 juni 2024 klockan 23:59
Starttid söndag 4 augusti 2024 klockan 16:00
Kontaktperson Christian Lindblom
Antal anmälda deltagare 10
Du måste vara inloggad och ha rollen arrangemangsansvarig i Blekinge OF för att se anmälningarna.

Annonser

Bagheera