Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Distriktsmatchen 2024 | Linköping 6-7 aug

Aktivitet Distriktsmatchen 2024 | Linköping 6-7 aug
Arrangör Södermanlands OF
Information
Distriktsmatchen är en social aktivitet för åldersgruppen 13-16år med tävlingar mellan distrikten Södermanland, Östergötland, Örebro Län och Värmland. Syftet med aktiviteten är att lära känna orienterare från regionen i samma ålder och att aktiviteten ska vara en breddaktivitet där de som främst vill tävla och de som främst vill umgås med orienteringskamrater ska känna sig lika välkomna. Vi hoppas på ett stort deltagande från distriktet med en blandning av löpare med olika erfarenhet.
På lördagen springer man en medeldistans i skog i klasserna D13, H13, D14, H14, D15, H15, D16 och H16. På söndagen springer man en sprintstafett i stadsmiljö i mixade lag i olika åldrar. På lördagskvällen är det någon social aktivitet.
 
Datum: 6-7 Augusti
Plats: Linköping
Resa: Avresa förmiddag 6 Augusti. Resor samordnas regionalt i bilar eller minibussar. Eventuellt sammanstrålar vi på vägen ner för gemensam resa med distriktet sista biten. Mer info senare när vi vet vilka som ska med. Hemkomst kväll 7 Augusti.
Boende: Hårt underlag i skolsalar.
Ledare: Vi kommer att behöva vara ett antal ledare och chaufförer med på resan. Riktlinjen är en ledare/chaufför från varje deltagande förening, men vi räknar med att föreningar med enstaka löpare kan få hjälp av större klubbar som exempelvis kan ha med flera ledare.
Anmälan: Löpare och ledare/chaufförer anmäler sig i eventoraktiviteten på SOFs hemsida senast 15 Juni. Mer info skickas sedan till anmälda under sommaren.
Kostnad: ca 800kr (boende, middag, frukost, lunch, tävling) per deltagare + resekostnad. Förbundet betalar hälften och resterande belopp faktureras klubbarna.
 
En första inbjudan från arrangören ser ut så här: https://eventor.orientering.se/Documents/Event/98760/1/Inbjudan
 
Ansvarig för resan från Södermanlands OF: Per Öberg (persan77@hotmail.com)
Anmälningsstopp lördag 15 juni 2024 klockan 0:00
Starttid tisdag 6 augusti 2024
Antal anmälda deltagare 10

Anmälningar

Namn Namn Kategori
Noah Alneberg Strängnäs-Malmby OL Tävlande
Ester Falk Strängnäs-Malmby OL Tävlande
Elinor Lindsten Nyköpings OK Ledare/chaufför
Elvira Lindsten Nyköpings OK Tävlande
Tage Lindsten Nyköpings OK Tävlande
Ivar Nordberg Trosabygdens OK Tävlande
Elias Öberg OK Hällen Tävlande
Emil Öberg OK Hällen Tävlande
Ingalisa Öberg OK Hällen Tävlande
Per Öberg OK Hällen Ledare/chaufför

Annonser

Bagheera