Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Skidresa GOF Juniorer

Aktivitet Skidresa GOF Juniorer
Arrangör Göteborgs OF
Information

GOF inbjuder ALLA juniorer att anmäla sig till årets (näst?) roligaste resa! (Sommarlägret kan eventuellt bli ännu mer kul:)) 

 

Vi drar till norra Värmland i slutet av vecka 3 i början av Januari 2025!  

Resan vänder sig  till alla som 2025 springer juniorklass i distriktet, det vill säga ni som är födda från 2005 till 2008 Då boende och buss har begränsat antalet platser blir det (som sist på sommarlägret)  först till kvarn som anmäler sig och 43 åtråvärda platser finns att tillgå! GOF´s mål är en resa där alla skall känna sig inkluderade och kallade, oavsett ambitionsnivå gällande träning och tävling eller tidigare längdåkningskunskaper! 

 

Efter utvärdering av sommarresan med er GOF juniorer samt nyligen genomförd utvärdering i hela gänget verkar intresset vara stort för ännu en resa i storgrupp nu liksom till sommaren vilket är KUL!  

 

Kanske är du löparen som inte varit med på GOF-resor innan och tappat lite kontakt med andra juniorer i distriktet, eller aldrig stått på ett på längdskidor, då är resan perfekt för dig, vi kommer ha skidkul! Eller du kanske älskar att träna och tävlar massor samt är en fena på längd? Passar lika bra för dig! 

 

Ansvarig för resan är GOFs junior och seniorutvecklare Andreas Thern (undertecknad)  som åker med tillsammans med ytterligare ledare för att få till en så bra resa som möjligt. Busschaufför blir Ola som sist :) 

Vi kommer åka i stor buss med avresa 12:30 från Skatås den 16/1 Boende i 4 bäddsrum vandrarhem i 2 stora hus. Vi kommer laga frukost och lunch själva (i matlag som ledarna ordnar och köpt in mat till) Middagsbuffen äts på restaurang fredag och lördag kväll. Matstopp på väg upp och hem. 

 

Träningar under dagarna:  (kommer vara klassiska skidor för övningarna men kan självfallet också åka fristill på passen om man så önskar) 

Torsdag kväll: Pass 1 (känna på spår/kropp) 

Fredag fm Pass 2 Skidteknik med ledare+ distans 

Fredag em Pass 3 Skidteknik med roliga stafetter+distans

Lördag fm Pass 4 Långpass i grupper, ut och glid (kan detta bli ditt livs längsta pass hittills?) 

Lördag em Pass 5 Kortare distans med sprintbackar inbakat! 

Söndag fm Pass 6 Vad kroppen orkar innan hemfärd innan städ och lunchande

 

Hemma i Göteborg/Skatås söndag runt 20-tiden.

 

Jag hoppas att just DU blir supertaggad på att haka på och kommer sätta upp detta läger på din önskelista i jul! Inbjudan till sommarlägret kommer om ett par veckor med så det kan bli två önskningar med tränings-anknytning.. 

 

Då vi tror att trycket på anmälan kommer att vara lika stort som senast då vi åkte är det bästa att vara på hugget om du vill vara med och anmälan öppnar. Anmälan i eventor genom att betala anmälningsavgiften direkt (1000kr) Vi stänger anmälan då det uppnått 43 anmälda. Skulle det av någon anledning bli för fullt påtar GOF sig rätten att lotta ut platser bland de sist anmälda. Vi försöker också att om möjligt öka antalet om intresset överstiger utbudet. Målet är att alla som vill ska vara med! Skulle resan mot förmodan inte täckas av Göteborgs juniorer födda mellan 2005-2008 öppnar vi upp resan för andra juniorer i regionen. 

 

Priset för resan blir preliminärt 3000kr. 1000 kr betalas direkt vid anmälan (ange ditt namn vid betalningen)  och garanteras inte att återbetalas i händelse av plötslig sjukdom/skada.(Vi upprättar reservlista och försöker hitta ersättare om olyckan skulle vara framme) Resterande belopp faktureras klubben efter resan då ekonomin är sammanfattad. Kan bli något mindre alternativt något mer. 

 

Ingår i priset: Resa+Boende+Mat (ej matstopp på resan)+tränare+Spårkort+Vänner

 

Anmälan här! 

Samt swisha samtidigt 1000kr till 123 00 96 016 (Göteborgs Orienteringsförbund) följ av meddelande längdskidor+ditt namn 

Frågor? maila gofandreas@gmail.com

//GOFs junior och seniorutvecklare Andreas Thern  

https://langberget.se/skidakning/ (Skidanläggningens hemsida)

https://langberget.se/bo-och-ata/vandrarhem-camping/ (De 2 bokade husen) 

 

Anmälningsstopp torsdag 24 oktober 2024 klockan 0:00
Starttid torsdag 16 januari 2025
Kontaktperson Andréas Thern
Antal anmälda deltagare 19

Anmälningar

Namn Namn
Emil Augustsson IFK Göteborg Orientering
Linus Augustsson IFK Göteborg Orientering
Edvin Brath Tolered-Utby Ol-klubb
Amanda Cliffordson Tolered-Utby Ol-klubb
Axel Ekdala Kungälvs OK
Emilia Hedman Kungälvs OK
Signe Hördegårdh IFK Göteborg Orientering
Alva Junkell FK Herkules
Elina Karlsson FK Herkules
Marcus Lamm Frölunda OL
Hedda Ljungberg Tolered-Utby Ol-klubb
Harald Martner Frölunda OL
Gustav Rex OK Landehof
Jana Rifa Bernardino IFK Göteborg Orientering
Erik Saméus Frölunda OL
Mia Steiner Göteborg-Majorna OK
Andréas Thern Göteborgs OF
Emil Wallenius Frölunda OL
Linnea Westfeldt Göteborg-Majorna OK

Annonser

Bagheera