Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Örebros resa m.m. till Daladubbeln

Anmälan är stängd.

Aktivitet Örebros resa m.m. till Daladubbeln
Arrangör Örebro Läns OF
Information

Daladubbeln 2015

Nu är det tid att anmäla sig till Daladubbeln i Falun, 17-18 oktober 2015.

Arenan är i år i Skäggheden/Karlsbyheden 13 km nordost om Falun.

Bussar avgår från Hallsberg, och hämtar upp i Kumla, Örebro och Skärmarboda.

 

KFUM bokar transport, logi med frukost och måltider ni vill boka (se nedan).

Efter att sista löparna i distriktet har duschat på söndagen, startar vi hemresan där vi stannar på Max i Borlänge och äter.

Discobiljetter kan beställas i förväg, men överblivna biljetter går även att köpa på arenan under lördagen.

På lördagskvällen kommer vi att ha gemensam prisutdelning i ÖLOFs ungdomsserie. Sedan kan man äta middag på skolan (se nedan), eller äta på någon av restaurangerna i Falun. Om vi bor utanför Falun, så kommer det att gå bussar in till stan så att man kan äta.

Ni anmäler era löpare själva via eventor; http://eventor.orientering.se/Events/Show/7940

(OBS sista ordinarie anmälan för tävlingen 2/10)

Löpare utan löparkamrat kan man anmäla till mig, som sedan försöker hitta någon löpare från distriktet. Meddela gärna det så snabbt som möjligt. I nyheten om Daladubbeln på ÖLOFs hemsida kommer man kunna se vad det finns för löpare utan löparkompisar i min löparbank.

Sista anmälan till resa, logi, mat m.m. är den 1:a oktober här nedan.

Fyll i alla fält/kryssa i rutorna, så bokar vi det du vill ha!

 

HÄR KOMMER OCKSÅ EN PRISLISTA!

Bussresan: ca 160 kr per resa (detta gäller en färdriktning, så åker man både dit och hem kostar de ca 320 kr.)                    

Logi och frukost (lördag-söndag): 160 kr.

Middag på lördag kväll (på boendet): 80 kr.

Mat ute på söndagens tävling: Ute på tävlingen på söndagen kan man beställa olika måltider att äta. Fältlunchen kostar 75 kr (Nasi-Goreng, sallad, smör/bröd och måltidsdryck. Alternativ mat serveras för allergiker och vegetarianer.) Hemresepaketet kostar 60 kr (Baguette med ost och skinka, en festisdryck och en frukt.) Matsäck söndag kostar 35 kr (Består av drickyoghurt, dubbelmacka och frukt.). Annars så kan man handla mat i den vanliga markan på tävlingen. Startar man sent i klassen kan det bli tajt att äta innan vi åker hem. Vi kommer även stanna i Borlänge på Max och äta.

Disco på lördag kväll: Det finns två olika discon. Det ena är för de som är 10-14 år och det andra är för dem som är 15-20 år. Som förälder/ledare kryssar du i att du inte vill gå på discot (självklart får du följa med på discot, men det kostar inge för dig) Discot kostar 60 kr  Överblivna biljetter brukar kunna köpas ute på lördagens tävling om man inte vill förboka.

Alla kostnader faktureras klubben i efterhand!

Vid frågor eller anmälan till Örebros löparbank:

Sara Garpenlund, KFUM Örebro

E-post: saragarpenlund@hotmail.com

 

Varmt välkomna önskar KFUM Örebro Orientering och ÖLOFs ungdomskommitté

gm Sara Garpenlund och Elin Sundkvist Berg

 

 

Anmälningsstopp torsdag 1 oktober 2015 klockan 23:59
Starttid lördag 17 oktober 2015 klockan 6:00
Kontaktperson Sara Garpenlund
Antal anmälda deltagare 99

Anmälningar

Namn Namn Bussresa TILL Daladubbeln: Bussresa FRÅN Daladubbeln: Logi och frukost (lördag-söndag) Middag på lördag kväll: Mat ute på söndagens tävling: Disco på lördag kväll:
KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Stefan Aläng KFUM Örebro OK Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Ellen Andersson Hagaby GoIF Örebro Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Karin Andersson OK Tisaren Buss från Kumla Buss till Kumla Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Christiane Andresen Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Linus Andresen Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill gå på discot för 10-14-åringar
Gustav Askroth KFUM Örebro OK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Johanna Berg KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Julia Berg KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Stina Bern Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Anton Birath Garphyttans IF Buss från Örebro Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Anne Bodin Almby IK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Sofie Bodin Almby IK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Elin Doering Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Niklas Doering Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Rasmus Doering Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Ylva Doering Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Joel Edgren Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Love Eklund OK Tylöskog Buss från Kumla Buss till Kumla Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Pernilla Eklund OK Tylöskog Buss från Kumla Buss till Kumla Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Niklas Eriksen Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Arvid Eriksson Hagaby GoIF Örebro Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Josefin Erlandsson OK Milan Buss från Skärmarboda Buss till Skärmarboda Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Ingrid Ewins Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag har fixat egen logi och frukot Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Kristin Ewins Almby IK
Melker Forsberg KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Tess Fransson KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill gå på discot för 10-14-åringar
Henrik Franzén Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Sofie Franzén Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Yvonne Franzén Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Sara Garpenlund Örebro Läns OF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Johan Gertzell Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Ludwig Gertzell Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Sofia Green Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Anna Gustafsson KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Bo Gustafsson OK Tylöskog Buss från Kumla Buss till Kumla Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Elsa Gustafsson OK Tylöskog Buss från Kumla Buss till Kumla Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Jonatan Gustafsson KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Lovisa Gustafsson KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Mats Gustafsson KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Ann-Britt Göransson Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Bruno Göransson Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill gå på discot för 10-14-åringar
Anton Göthberg Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Matsäck söndag Jag vill gå på discot för 10-14-åringar
Héléne Hellström Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Sara Johansson Hagaby GoIF Örebro Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Elin Jonhed KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill gå på discot för 10-14-åringar
Lars Jonhed KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Viktor Jonhed KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Doris Karlsson OK Tylöskog Buss från Kumla Buss till Kumla Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Susanna Karlsson OK Tylöskog Buss från Kumla Buss till Kumla Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Daniel Kraft Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill gå på discot för 10-14-åringar
Jonatan Kraft Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill gå på discot för 10-14-åringar
Anton Kruse KFUM Örebro OK Buss från Skärmarboda Buss till Skärmarboda Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Adam Kutti Hagaby GoIF Örebro Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
David Kutti Hagaby GoIF Örebro Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Sara Kutti Hagaby GoIF Örebro Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Vesa Kutti Hagaby GoIF Örebro Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Axel Kylborn Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Erik Kylborn Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Fredrik Kylborn Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Karl Kylborn Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Maria Kylborn Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Nils Kylborn Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Anders Larsson Almby IK Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Dan Larsson OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Karin Lindgren KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Fredrik Malm KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Linus Malm KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Lisa Malm KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Olle Malm KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Jesper Melin Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
David Mårtensson Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Kaisa Mårtensson Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Nelly Mårtensson Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Anna Nilsson Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Axel Nilsson Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Karin Nilsson Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Henrik Nord KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Helmina Pallhed Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Lukas Pallhed Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Valter Pettersson OK Tisaren Buss från Hallsberg Buss till Hallsberg Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Martin Risberg Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Saga Sander OK Milan Åker i egen bil Åker i egen bil Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Sanna Sander OK Milan Buss från Skärmarboda Buss till Skärmarboda Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Elin Schagerström Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Eva Schagerström Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Nils Schagerström Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Signe Schagerström Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Alfred Sjödin OK Tisaren Buss från Kumla Buss till Kumla Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill gå på discot för 10-14-åringar
Lars Skymberg KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Nils Skymberg KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Elin Sundkvist Berg KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Tobias Tapper Almby IK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Jonathan Tellestedt Garphyttans IF Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Fältmåltid Jag vill inte gå på något av discona.
Eric Valjus Hagaby GoIF Örebro Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Elsa Vidlund KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill gå på discot för 10-14-åringar
Åsa Vidlund KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Filip Örn KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.
Hugo Örn KFUM Örebro OK Buss från Örebro Buss till Örebro Jag vill ha logi och frukost Jag äter ute på stan i Falun Jag vill inte beställa/jag fixar egen mat. Jag vill inte gå på något av discona.

Annonser

Bagheera