Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Intresseanmälan Ungdomens 10-mila

Anmälan är stängd.

Aktivitet Intresseanmälan Ungdomens 10-mila
Arrangör OK Orion
Information

Nu undersöker vi om det finns intresse av att delta på Ungdomens 10-mila i augusti. I så fall kommer ungdomskommittén med stöd av undertecknad att anordna en familjeresa dit. Vi vill nu få svar från alla klubbens ungdomar som är i åldern 11-18 år om de kan och vill vara med.

I år går tävlingarna i Tranemo 4-6 augusti. Stafetterna avgörs enligt följande: HD12 på fredag kväll start klockan 18:00 och målgång cirka klockan 19. HD18 start lördag klockan 03:00 med målgång cirka 08:30. D18 start lördag klockan 05:30 med målgång cirka 08:00. Därefter är det individuella tävlingar med medeldistans på lördag eftermiddag och långdistans på söndag förmiddag.

För att vi ska kunna bilda lag i de olika stafetterna krävs det följande:

HD12: Minst fyra löpare max sex löpare/lag som får vara födda 2005 och senare. Två sträckor är gul nivå och två är på vit nivå.

HD18: Minst tio löpare max 12 löpare. Klassen är öppen för pojkar och flickor födda 1999 och senare. Vi kan få ihop ett eget klubblag om samtliga äldre killar är med och några av de yngre löparna samt några äldre flickor springer i detta lag. I annat fall blir det till att kolla med andra föreningar om att bilda kombinationslag för att våra killar i åldrarna 13-18 år ska få springa stafetten.

D18: Minst 5 löpare max 7 löpare. Klassen är öppen för flickor födda 1999 och senare.

Länk till inbjudan till stafetten: http://www.svenskorientering.se/globalassets/vastergotlands-orienteringsforbund-u10mila/dokument/u10_inbjudan_prel.pdf

Länk till inbjudan till de individuella tävlingarna: https://eventor.orientering.se/Documents/Event/34957/1/Inbjudan

Vi behöver ditt svar så snabbt som möjligt för att kunna avgöra om vi får ihop lag och informera alla berörda innan sommarlovet. För när det väl är semester är det svårt att koordinera detta och vi vill även kunna göra anmälan innan ordinarie anmälan går ut (den 25 juni). Vi vill ha svar från alla oavsett om det är ett ja eller nej. Utan det så får vi inte en fullständig bild. Lämna svar i Eventor senast 22 juni (dagen innan midsommar).

Vi planerar att bo i militärtält på campingen som ligger i anslutning till tävlingsarenan. Det finns också möjlighet att bo i eget tält eller husvagn. Arrangörerna serverar mat under hela helgen som man kan förboka. Vi återkommer med detaljer i bokning/beställning.

Vi vill alltså ha besked från alla i åldern 11-18 år och från föräldrar om de vill/kan eller inte vill/inte kan följa med. Ange om ni vill delta på stafetten och om ni vill springa de individuella tävlingarna. Var och en väljer själv.

Preliminär plan:

Fredag
ca 11.00 Avresa Jämjö/Karlskrona
18.00, Start HD12 (stafett 4 sträckor)
Middag på tävlingen för de som önskar.

Lördag
03.00, Start HD18 stafett 10 sträckor (Vi kanske kan få ihop eget lag. Om inte så försöker vi få ihop ett kombinationslag med annan förening.)
05.30 Start D18 stafett 5 sträckor
Frukost på tävlingen för de som önskar.
Lunch på tävlingen för de som önskar.
15.00 Första start medeldistans (individuell tävling)
Middag på tävlingen för de som önskar.

Söndag
Frukost på tävlingen för de som önskar.
10.00 Första starta långdistans (individuell tävling) 

Kostnad
Exakt pris meddelas när vi vet hur många som följer med och beroende på vilka tillval man gör för mat. Klubben står för ungdomarnas och ledarnas boende på campingen samt resa med minibuss eller bil. Maten på vägen dit och hem tillkommer och det betala man själv under resan och det som är förbeställt kommer ni att få betala in till klubbens bankgiro. Om någon vill bo, äta eller resa på annat sätt får ni ange det i intresseanmälan.

Anmälan och beställningar
Anmälan till de individuella tävlingarna gör var och en när vi vet om resan blir av. Besked om detta meddelas senast under midsommarhelgen via mail och på hemsidan. I samband med det (förutsatt att vi genomför resan) kommer ni få välja boendetyp och välja måltider som sedan bokas av Jenny. Anmälan av lag görs att Jenny.

Anmälningsstopp onsdag 28 juni 2017 klockan 23:59
Kontaktperson Jenny Håkansson
Antal anmälda deltagare 27

Anmälningar

Namn Vill du springa i ett stafettlag? Klass i stafetten Jag vill gärna springa de individuella tävlingarna Ordnar resan själv Kommentarer
Niklas Bratt Nej Nej Är i Skottland, gäller hela familjen Bratt
Linnea Dagsberg Ja D18 Nej
Vilma Engström Nej Nej
Hugo Flink Ja Ja Åker ev hem på lördag.
Anders Håkansson Ja Ja
Emilia Håkansson Nej Nej Ja
Filip Håkansson Ja HD18 Ja Ja
Jenny Håkansson Ja Ja Åker direkt från Tranås till Tranemo med hela familjen.
Oliver Håkansson Ja HD12
HD18
Ja Ja
Ellen Kallerbäck Ja D18 Nej Nej
Lars-Ola Larsson Nej Ja Ja
Malva Larsson Nej Nej Ja
Melker Larsson Ja HD18 Ja Ja
Nellie Nilsson Nej Nej
Annie Oscarsson Nej Nej Bortrest på semester
Erik Oscarsson Nej Nej Bortrest på semester
Hedda Rosengren Svensson Nej HD12 Nej Nej Än så länge nej men kan gå.
Anders Sundelin Nej Nej Är i Skottland, gäller hela familjen Sundelin
Johan Swartz Nej Ja Ja Kan samåka också. Kör vi bil har vi en plats över.
Lena Swartz Nej Ja Ja
Lisa Swartz Ja HD18
D18
Ja Ja
Nils Swartz Ja HD12
HD18
Ja Ja
Amanda Svensson Ja HD18
Jan Svensson Nej
Malin Svensson Nej Ja Ja
Ellen Wahlbom Ja D18 Nej Ja
Ida Øbro Ja D18 Ja Kommer från Norrköping, önskar att bli hämtat i Värnamo om möjligt

Annonser

OK Orion
Orienteringsmagasinet 1 kr