Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Tränare, hjälpledare samt projektansvariga sökes till ungdomsverksamheten

Anmälan är stängd.

Aktivitet Tränare, hjälpledare samt projektansvariga sökes till ungdomsverksamheten
Arrangör Täby OK
Information

Vi behöver fylla på med fler ledare på ungdomssidan, framförallt behöver vi fylla på med nya utbildade tränare samt hjälpledare i gröna/nybörjargruppen.

Kryssa i det/de saker du är intresserad av i anmälan och/eller hör av dig till ungdomsledarna om du har frågor eller vill meddela vilken typ av hjälp du kan bidra med. Kontaktuppgifter till oss i Ungdomskommitte’n finns på denna länk. https://www.tabyok.se/tabyok-ungdom/kontakt

Klubben bekostar SISUs barntränarutbildning (BTU) eller ungdomstränarutbildning (UTU) för dig som är intresserad av att engagera dig som tränare/ledare.

Vi behöver utöver detta ansvariga (samt medhjälpare) för planering och genomförande av följande projekt under 2019:

·       Täbyledare till StOFs tältläger i maj

·       Täbyledare till Rikslägret Idre i juni.

·       Arrangör/Ledare till U10Mila alternativt lägerarrangör till ungdoms-/klubbresa OL-VM Östfold/Norge (eventuellt kombinerat med NightHawks i augusti)

·       Organisatör Daladubbeln, Falun i oktober

·       Olika tävlings-/klubbarrangemang.
T.ex 13-14-träff, 15-16-projekt, Ungdomsserietävling, Nordcupstävling mm

·       Fixa sociala aktiviteter vid sidan av orienteringen för att svetsa samman grupperna.

·       Administrativa arbetsuppgifter.
T.ex läger/aktivitets-planering/bokningar, närvarorapportering och redovisning av statligt/kommunalt LOK-stöd, etc. Kallelse till tävlingar och träningar.

Till tisdagsträningarna behöver vi både orienteringskunniga medhjälpare och dig som kan hjälpa till att ta närvaro vid träning, hänga ut/hämta in skärmar mm.

//Ungdomskommittén

---------------------------------------------------------------------

Följande kurs har flera av oss gått tidigare år, den är väldigt bra och vi hoppas att några av er är intresserade. Vår erfarenhet är att det ger mest om man är minst 2 från klubben som går den tillsammans! Hör av dig om du är intresserad eller har frågor.

1.      Barn- och Ungdomstränarutbildningar på Bosön 23-25 november i samarbete med Svenska Orienteringsförbundet. Utbildningarna som genomförs under ledning av SOFTs tränarakademi är ett flaggskepp inom Svensk Orientering och är den självklara inkörsporten till en tränarkarriär inom vår sport.

Kontaktperson Karin Hansson
Antal anmälda deltagare 12
Du måste vara inloggad och medlem i Täby OK för att se anmälningarna.

Annonser

Bagheera