Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Personlig uppföljare för vuxna

Anmälan är stängd.

Aktivitet Personlig uppföljare för vuxna
Arrangör OK Orion
Information

Vi upplever just nu ett stort intresse för att lära sig orientera hos oss i OK Orion och vi har en utmaning i att ta hand om alla på ett bra sätt. Vi vill nu göra en helt ny insats för nybörjarföräldrar och andra som kommit till klubben som vuxna och som vill bli en bättre orienterare men som känner att man behöver hjälp med att utveckla sin orienteringsteknik vidare. Vi kommer därför att införa en möjlighet att inför de återstående klubträningarna på tisdagar, DOV-träningarna på torsdagar, och därefter på t ex natt-cupen och andra träningar i vinter, anmäla att man vill springa träningen tillsammans med en erfaren Orionlöpare. Erfarna Orionlöpare kan då dela med sig av sin kunskap under träningspasset.

Ni behöver inte vara rädda att ni inte är tillräckligt erfarna för att följa upp. Alla har något att tillföra varandra. Det finns alltid någon som är mindre erfararen som ni kan följa upp Och nästa gång kanske någon som är lite mer erfaren kan följa upp dig.

Ni anmäler er via Eventor. Både om ni vill ha uppföljning eller om ni kan tänka er att följa upp någon. Ni kan sedan välja att para ihop er själva när ni ser vilka som anmält sig, eller så hjälper vi till med det.

Anmälningsstopp söndag 31 mars 2013 klockan 0:00
Kontaktperson Johan Swartz
Antal anmälda deltagare 0

Annonser