Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Träningsläger Åhus 8-10 februari

Aktivitet Träningsläger Åhus 8-10 februari
Arrangör Stigmännen Karlshamns OK
Information

Klubbens träningshelg 8-10 februari 2018 i Åhus/Furuboda.

Du är välkommen till vår träningshelg i Åhus/Furuboda 8-10 februari. Alla (ung,gammal, nybörjare, rutinerad) kan vara med eftersom vi har träningar på alla nivåer, från lätt (vit nivå) och uppåt på gul, orange och svart nivå. Det går också bra att deltaga på delar av helgen. 
 
Vi bor på Strandvillan och i Villorna i Åhus med olika rumsstorlekar. Vi får all mat serverad. Fredag kväll är det natt-träning i Åhus och därefter soppa i Strandvillan. Äter lunch och badar gör vi i Furuboda både lördag och söndag. På lördag kväll äter vi middag i Åhus. På lördagen blir det 2 träningspass och på söndagen springer vi Vintercupen med orienteringsklubbarna i nordöstra Skåne.Ett detaljerat program med tider och platser kommer ut på klubbens hemsida ca 2 veckor innan.
 
Senast söndag 20 januari måste du anmäla dig på klubbaktiviteter Eventor (alt e-post enligt nedan).  Ange vilka dagar du är med på och vilken nivå du vill träna på.
 
Kostnad: Klubben betalar hälften av kostnaden så du betalar 500 kr som vuxen. 250kr som ungdom (7-20), under 7 år gratis.
 Du betalar genom att sätta in summan på klubbens bankgiro 342-9657  eller swisha till 1236784763. Kom-ihåg att ange ”Åhuslägret” och skriv namnen på dem som betalningen gäller för.
Frågor och funderingar: maila eller ring Bigge Bengtsson 073 6562365 eller  bigge@stigmannen.se
 
Välkommen till helg med mycket träning och klubbgemenskap!
Bigge
Anmälningsstopp söndag 20 januari 2019 klockan 23:59
Starttid fredag 8 februari 2019 klockan 18:00
Kontaktperson Bigge Bengtsson
Antal anmälda deltagare 3

Anmälningar

Namn Vika dagar vill du vara med Svårighetsgrad träningar Kommentarer
Lars-Gunnar Bengtsson Fredag-Söndag Blå - Svår
Jakob Emander Fredag-Söndag Blå - Svår
Mats Petersson Fredag-Söndag Blå - Svår

Annonser