Svenska Orienteringsförbundet

Frågor och svar

Kategorier: Eventor - Användarkonto och inloggning, Eventor - Anmälan, Eventor - Behörighet

Behöver alla som ska anmäla sig till tävlingar i Eventor logga in och hur skaffar man sig användaruppgifter i så fall?
Alla tävlingar erbjuder två typer av klasser, dels öppna klasser, dels tävlingsklasser.

Till de öppna klasserna, som är öppna för alla åldrar och som har varierande svårighetsgrad och längd, behövs ingen föranmälan via Eventor. Här anmäler du dig istället direkt ute på tävlingen. Deltar du vid många tävlingar kan det däremot vara en fördel att vara registrerad och ha alla dina anmälningar och resultat samlade på ett ställe i Eventor. För sommartävlingen O-Ringen blir det också billigare om du föranmäler dig.

I öppen klass kan du delta utan krav på att tillhöra en klubb. På sommartävlingen O-Ringen erbjuds också åldersindelade motionsklasser utan klubbkrav.

För att få användarnamn och lösenord, gå in under Registrera mig via menyn till vänster och följ instruktionerna.

Till tävlingsklasserna, som är indelade efter ålder, behöver du tillhöra en klubb enligt Riksidrottsförbundets stadgar. Via klubben får du också ett lösenord för att kunna logga in (som användarnamn, använd alltid ditt personnummer, 10 eller 12 tecken, med eller utan bindestreck). Kontakta klubben där du bor och bli medlem så får du lösenord utskickat till dig.

Det går också bra att anmäla andra personer i klubben, så att du exempelvis kan anmäla hela familjen utan att behöva logga in fler gånger.

Tillbaka

Annonser

Bagheera