Swedish Orienteering Federation

Frequently asked questions

Categories: Eventor - User account and login, Eventor - Personal details, Eventor - Membership

Behöver jag ha en e-postadress för att kunna anmäla mig i Eventor?
Om du saknar klubbtillhörighet behöver du registrera dig för att kunna anmäla dig till tävlingar och då är det ett krav med en giltig e-postadress. Däremot erbjuder de flesta tävlingar öppna klasser, vilka inte har något krav på klubbtillhörighet. Istället är det här klasser för alla åldrar, i olika längd och svårighetsgrad, och dit ingen föranmälan behövs i Eventor. Du anmäler dig direkt ute på tävlingen.

Deltar du vid många tävlingar kan det däremot vara en fördel att vara registrerad och ha alla dina anmälningar och resultat samlade på ett ställe i Eventor. För sommartävlingen O-Ringen blir det också billigare om du föranmäler dig.

För klubbanslutna är inte e-postadressen ett krav. Det går att använda s k klubbinloggning om klubben har aktiverat det. Det innebär att man istället för att logga in personligt väljer klubben i en lista och skriver in ett klubblösenord.

Vi rekommenderar dock personlig inloggning. Då får du en bättre översikt på ditt tävlande. Du kan direkt i tävlingsprogrammet också kan se vad du är anmäld till och du får en personlig sida med alla dina resultat. Du får dessutom avståndet från din hemadress till tävlingen angivet i tävlingsprogrammet. I Sverigelistan får du en direktlänk till din personliga sida med alla resultat och poäng du sprungit till dig. Ska du anmäla dig till en tävling är ditt namn, din klass och ditt bricknummer förvalt.

Fler funktioner kommer allt eftersom. Många av dessa kommer att utgå från att man är personligt inloggad. Varje medlem behöver dock inte ha en unik e-postadress. Exempelvis kan en familj använda samma e-postadress.

Back

Advertisements

Bagheera