Svenska Orienteringsförbundet

Frågor och svar

Kategori: Sverigelistan - Felsökning

Mitt resultat finns i resultatlistan i Eventor (och i sträcktidstjänsten Winsplits online), men saknas i Sverigelistan. Varför? Hur gör jag för att få med det bland mina poänger i Sverigelistan?
Sverigelistan (och även Eventor) bygger på att rätt information kommer in i tjänsten. Anledningen kan vara att du anmält dig på annat sätt än via Eventor eller att något har skett i hanteringen av din anmälan i arrangörens tävlingsadministrativa program. Det har då i sin tur medfört att din person inte kopplats till din rätta identitet i Eventor och Sverigelistan.

Du kan själv koppla ditt resultat genom att klicka på "Koppla resultat" i menyn ovanför resultatlistan i Eventor. Här syns då ditt eget resultat och du kan koppla ihop det med din rätta identitet. När väl resultatet är kopplat uppdateras resultatet och poängen normalt i Sverigelistan till nästkommande dag.

Om det är flera resultat som är felaktiga i resultatlistan kan arrangören själv koppla dessa via samma länk som ovan. Ta gärna kontakt med arrangören och uppmana till att utföra kopplingarna så att allt blir korrekt i Sverigelistan till nästkommande dag. Tack på förhand!

Tillbaka

Annonser

Bagheera