Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Felsökning > Fel fakturaadress trots rätt adressuppgift i IdrottOnline

  • Mats Troeng
    måndag 24 maj 2010 klockan 21:21

    Kan den här tråden hjälpa dig?

    Om inte, ta en skärmdump på hur adressuppgifterna ser ut i IdrottOnline och skicka till supporten så får vi undersöka saken ytterligare.

  • Marcus Branell
    lördag 22 maj 2010 klockan 23:32

    Har sett att klubben fått räkningar till fel adress ett par gånger nu och drog mig till minnes denna tråd.
    Har gjort ett eget expriment:
    Jag läste in en ny klubb-fil i OLA hämtad i Eventor den 14 maj. När jag tittade i föreningsregistret i OLA stod det fel adress till föreningen trots att det står rätt adress till klubben i IdrottOnline. (Står även fel i Eventor under klubben > information) Vi har flera sektioner i förningen och jag har noggrant kollat så att det står rätt adress på orienteringssektionen. Har olika postadress och besöksadress inom orienteringssektionen. Verkar ändå som om det är besöksadressen som exporteras till Eventor.

    Något förslag på vad göra eller en lösning?

    Ryda SK
    Marcus Branell

  • Mats Troeng
    fredag 7 maj 2010 klockan 11:29

    Det vi kan se efter att ha undersökt saken är att det av någon anledning legat gamla (felaktiga) adresser i klubbregistret under april månad. Vi körde en fullständig replikering mot RF:s register utöver ordinarie rutiner den 29 april och sedan dess verkar det vara rätt. Eftersom de fakturor som kommer fram nu härrör från tävlingar som arrangerades en tid tillbaka, som man i sin tur laddade ner register till ytterligare en tid tillbaka, blir det viss eftersläpning för adressuppdateringar.

    Vi beklagar de problem som de felaktiga adresserna har medfört, och uppmanar arrangörer av vårens tävlingar att läsa in en aktuell klubbregisterfil i det tävlingsadministrativa systemet innan fakturorna skickas ut.

  • Jan Gustavsson
    fredag 7 maj 2010 klockan 8:34

    Nu hittade jag föreningsordförandes adress i IdrottOnline. Den ligger som adress till fotbollssektionen.

    /Jan Gustavsson

  • Jan Gustavsson
    fredag 7 maj 2010 klockan 8:30

    Rätt adress till orienteringssektionen ligger under "Klubben Information" i Eventor. Ändå kommer fakturor som är adresserade till föreningens ordförandes hemadress. Den adressen finns överhuvudtaget inte i IdottOnline?  Rutan "samma adress som föreningen" är inte markerad i klubbinfo IdrottOnline.

    IK Vista/Jan Gustavsson

Annonser

Bagheera