Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i OLA > Olika priser hyrpinnar

 • Patrik Brorsson
  fredag 2 oktober 2015 klockan 19:08

  Ser vad du menar men i detta fall är det en tävling som vi själva anordnar och samtidigt hyr ut våra egna pinnar. Däremot så har vi inom distriktet kommit överrens om att barn som springer miniknat ej ska behöva betala för hyrpinnar och ej heller ungdomar från vår egen klubb.

  Vi måste ju samtidigt registrera pinnarna som hyrpinnar för att kunna bocka av att vi fått igen dem efter tävlingen men problemet blir ju vid fakturering vilket då löses genom att efter tävlingen då hyrpinnarna är återlämnade ta bort dem som "hyrpinnar" för att inte fakturan ska innehålla dessa.

 • Bengt Mattsson
  fredag 2 oktober 2015 klockan 15:11

  Om klubben använder hyrbrickor lånade av IP Skogen fungerar inte hyrbricksredovisningen i Lista hyrbrickor i OLA om man kryssar ur "hyrbricka" om man har avtalat med IP Skogen att bara betala för de brickor man använt. De egna medlemmarnas hyrbrickor skall väl också betalas till IP Skogen?

 • Patrik Brorsson
  tisdag 22 september 2015 klockan 11:19

  Perfekt, tack för hjälpen!

 • Åke Larsson
  måndag 21 september 2015 klockan 10:32

  Hoppsan, missade Peters svar... Nu har du två lösningar =)

 • Åke Larsson
  måndag 21 september 2015 klockan 10:30

  Antar att du vill ha 0kr för att vid inläsningen få en "pling" om hyrbricka. Om du nu skulle fakturera den egna klubben, så måste du efter tävlingen gå in under löparhantering och kryssa ur "hyrbricka" för de egna medlemmarna. Gör sökning på klubbnamnet så går det lätt.

 • Peter Löfås
  söndag 20 september 2015 klockan 22:18

  Det är ett enkelt handgrepp att efter tävlingen gå in i Visa beställningar för personer, välja din klubb och ta bort alla hyrbricksbeställningar där... Och svaret på frågan, nej, du kan inte ha två avgifter.

 • Patrik Brorsson
  lördag 19 september 2015 klockan 17:27

  Finns det möjlighet att lägga in två olika priser för hyrbrickor som man kan välja mellan i direktanmälningsfönstret? Vi önskar lägga in Både 30kr för andra klubbar och 0kr för egna klubbmedlemmar. Har försökt i fönstret för hantering av beställningar/skapa tjänster men får inte til det.

Annonser

Skåne OF
Orienteringsmagasinet 1 kr