Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Felsökning > Fullt utskrivna klubbnamn?

  • Lillemor Blomqvist
    onsdag 7 oktober 2015 klockan 17:35

    Samma "problem", dvs långa namn, uppstod även på en vanlig nationell tävling i helgen, så det har nog inget med SM att göra. Min klubb brukar också använda SportSoftware och har aldrig haft detta problem tidigare. Kanske kan det vara någon ändring i Eventor som påverkar? Tack för tipsen!

  • Henning Waltgård
    onsdag 7 oktober 2015 klockan 9:58

    OE använder normalt klubbens korta namn. I filen med anmälda från Eventor (och klubbregistret) finns tre namn. Name, ShiortName och MediaName. Orienteringsklubben Linné är MediaName. Om OE använder MediaName när det är SM vet jag inte. Jag hittar inget särr att välja. Det går givetvis att ändra i XML-filen. ShortName ändras till något annat och MediaName till ShortName.

  • Magnus Johansson
    onsdag 7 oktober 2015 klockan 8:16

    Det beror troligen på vilket program arrangören använt sig av. SM Lång använde sig av SportSoftware OE, vilket använder sig av klubbarnas "långa namn". OLA, som används på de flesta tävlingar, använders sig av klubbarnas "korta namn".

    För de klubbar där namn ändå innehåller förkortningar så gissar jag att de har angett samma namn som "kort namn" respektive "långt namn" i Idrott Online varifrån klubbnamnen hämtas.

  • Lillemor Blomqvist
    tisdag 6 oktober 2015 klockan 18:34

    Är det någon som vet varför det i höst har blivit så att de flesta klubbnamnen är fullt utskrivna i vissa resultatlistor, bl a från SM lång? Exempel: Orienteringsklubben Linné, Hagaby Gymnastik och Idrottsfö (hela klubbnamnet får alltså inte plats...), men Malungs OK Skogsmårdarna och OK Pan-Kristianstad!?!

Annonser

Bagheera