Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i OLA > Resultatvisning öppna banor på flerdagarstävlingar

 • Magnus Johansson
  torsdag 11 augusti 2016 klockan 12:57

  Om du kör med MySQL som databas så kan du köra två servrar mot samma tävling. Starta den första som vanligt och välj att visa totalresultat. Starta sedan OLA server igen men ange port 8081 och välj att inte visa totalresultat. Nu kan du från de TV-skärmar som ska visa resultat från öppna klasser surfa in på servernamn:8081 och få etappresultat för den etappen.

  Att tänka på är att det kräver mer minne på servern, men det borde inte vara något problem med en normalutrustad modern dator.

 • Patrik Brorsson
  onsdag 10 augusti 2016 klockan 17:04

  Hej! Vid en flerdagarstävling vill man ju i de allra flesta fall visa totalresultat för tävlingsklasserna på resultat-tvn sista etappen. Detta innebär ju då problem med de öppna klasserna som man då vill visa resultatet från just den dagens etapp. I "registrera tävlingsklasser"  kan man ju lämpligen kryssa för "ej totalresultat" i de öppna klasserna för att slippa få ett totalresultat om en person springer flera dagar i den öppna klassen, men det innebär ju då att klasserna inte syns då man valt "visa totalresultat" i servern. Kan man komma runt det på annat sätt än att köra 2 tävlingar från servern?

Annonser

Skåne OF
Orienteringsmagasinet 1 kr