Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Felsökning > ladda upp startlistor med patrull

 • Arjan Snijder
  lördag 25 maj 2019 klockan 19:43

  Hittade själv en lösning. Jag fick exportera startlistan, och editera .xml filen. Sok filen på ”Team”, och anpassa dem som löper patrull till två individuela löpare med samma start tid istället för en team.

  Fick en annan lösning från Ole

  "Jag löste det genom att lotta klassen som vanligt och därefter manuellt ändra starttid på den ena löparen i patrullen så att de båda fick samma starttid. Viktigt att komma ihåg är att göra samma sak med måltiden så att de båda får samma måltid (och då tiden för den av de två löparna som sist passerade mållinjen). På vår deltävling var ena löparen i patrullen ca 30 sek före den andre i mål vilket gör att den förste löparen därmed fick lång tid på sträckan från sista till mål. mvh Ole"

 • Arjan Snijder
  lördag 25 maj 2019 klockan 17:14

  Hej,

  Vi har en ungdomstävling med patrull möjlighet. Registering i eventor har gått bra. Jag såg att lottnings metoden blev inte rätt importerad in i OLA (5.10.1) och har för hand ändrad detta under ->Anmälningar->Anmälningskontroll till par/patrull lottning. Jag har skapad startlistor, men när jag har laddad upp den, så visas inte patrullen i start listan på eventor.

  Har någon hittad en lösning för detta?

   

  mvh

   

  Arjan

Annonser