Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Felsökning > utloggad

  • Peter Rydesäter
    söndag 13 februari 2011 klockan 12:54

    Troeng skrev:  "Peter>> Jag vet att det satts igång ett användbarhetsprojekt inom ramen för IdrottOnline. Vi får se vad det utmynnar i. Har du konkreta förbättringsförslag kan du alltid höra av dig till supporten på IdrottOnline."

    JA! låt "IdrottOnline" gänget gå på kurs hos "Eventor"... eller mentorskap.

    Jag har åter igen tvingats in i IdrottOnline och leta det problem jag har där för att medlemmar skall kunna använda personlig inloggning till Eventor. Jag blir så jäkla irriterad var gång....

  • Mats Troeng
    torsdag 26 augusti 2010 klockan 11:03

    Nu är problemet med "kom ihåg mig"-kryssrutan löst.

  • Mats Troeng
    onsdag 25 augusti 2010 klockan 22:18

    Ja, något är trasigt när det gäller "kom ihåg mig"-kryssrutan. Vi undersöker snarast!

    Peter>> Jag vet att det satts igång ett användbarhetsprojekt inom ramen för IdrottOnline. Vi får se vad det utmynnar i. Har du konkreta förbättringsförslag kan du alltid höra av dig till supporten på IdrottOnline.

  • Robert Jerkstrand
    lördag 21 augusti 2010 klockan 10:24

    Jag har samma problem. Blir utloggad efter ett tag och vid varje gång man går in så måste man logga in trots att rutan för "Kom ihåg mig" är ikryssad. Före sommaren hade jag inte detta problem.

  • Peter Rydesäter
    fredag 20 augusti 2010 klockan 22:21

    Ja Eventor känns bra! MEN Idrott online är inte roligt. Känns rätt omständigt att lyckas lägga in ny medlemmar rätt. Hela gränsittet känns omständigt och tidsödande att jobba med. Synd att man inte kan även lägga in nya medlemmar från Eventor!

  • Johnny Gustafsson
    fredag 20 augusti 2010 klockan 13:51

    Jag blir utloggad om jag inte är aktiv i systemet. Har inte sen uppstarten i våras behövt logga in om igen vare sig på min bärbara pc, fasta pc, klubbstugans pc eller min nya Imac 24. (Inget stort problem) Man blir lite bortskämd när Eventor bara blir bättre och bättre, ett fantastiskt lyft för sporten.

Annonser

Bagheera