Swedish Orienteering Federation

Posts in Sverigelistan > Betalning

 • Mats Troeng
  Wednesday 30 March 2011 at 0:27

  Du gör inget fel alls... Det låg en gammal obekräftad beställning kvar och skräpade. Den är borttagen nu, så det är bara att gå in och betala.

 • Niclas Delin
  Tuesday 29 March 2011 at 20:33

  Jag kan ej betala rankingavgifter, får bara reda på att 

   Beställningen med referensnummer 10030781 existerar inte

  Vad gör jag för fel?

   

 • Mats Troeng
  Monday 28 March 2011 at 18:45

  Vi ska visa denna information i klubblistorna framöver. Tills vidare kan du gå in på Betala > Betala rankingavgift för flera löpare. Där finns det en lista på de personer som betalat, eller har beställt och är på väg att betala, längst ner på sidan.

 • Ingrid Svensson
  Monday 28 March 2011 at 18:26

  Kan jag som klubbledare se om löparna i klubben har betalt rankingavgiften? Jag kan ju inte se de personliga betalsidorna. Är det så att jag måste kolla med alla berörda löpare?

 • Mats Troeng
  Friday 25 March 2011 at 19:52

  Nu har vi öppnat för betalning av de personliga rankingavgifterna. Klicka på Betalning på Sverigelistans startsida.  Än så länge kan man bara betala via bankgiro, men kortbetalning kommer framöver.

  Avgiften är 200 kronor. De ca 250 personer som tidigare betalat 2011 års rankingavgift via det gamla plusgirot har fått sina betalningar registrerade. Texten "Kvitto" syns då på den personliga betalsidan. Om man redan har betalat 150 kronor till plusgirokontot bjuder SOFT på den resterandde femtiolappen.

  Betalning av klubblicens för Sverigelistan kommer i början av nästa vecka. Tack för ert tålamod!

 • Örjan Tingström
  Friday 25 March 2011 at 10:45

  I klubben har vi löpare som är rankade sedan tidigare, nya juniorer som anmäldes till ranking innan jul samt några som vill ranka sig nu.

  Någonstans läste jag att betalningen helst ska vara gjord nu i helgen. Men jag kan inte hitta någon som helst information om hur betalningen ska gå till?

  Är det 200:- som gäller för alla oavsett om dom har varit rankade sedan tidigare, är anmälda till ranking före jul eller ska rankas nu?

Advertisements