Swedish Orienteering Federation

Posts in Sverigelistan > Betalning

 • Mats Troeng
  Sunday 3 April 2011 at 11:33

  Det kan ta några dagar innan bankgirobetalningar registreras. Av din beskrivning att döma borde din betalning registreras senast i morgon måndag. Vi ber om tålamod!

 • Leif Svensson
  Sunday 3 April 2011 at 10:27

  Jag betalde min ranking avgift i Onsdags eller Torsdags. Men nu när jag kollar under betalning står det ej kvitto utan betala! Har ni ej registrerat betalningen eller vad är det som är fel?

 • Niklas Wrane
  Friday 1 April 2011 at 14:01

  Du har inte gjort något fel. Däremot avser tidigare betalning endast 2010.

  Men jag håller med dig om att vi mycket väl hade kunnat erbjuda tillgång till listorna för alla som betalat för 2010. Det hade dock inneburit en del administrativt pyssel att registrera dessa och vi kan bara be om ursäkt att allt inte är perfekt nu i början.

  Hoppas ni kan betala och bli registrerade snabbt så ni får full tillgång till Sverigelistan! Det har ju trots allt inte hunnit ske så där jättemycket sedan förra listan stängdes ner för en vecka sedan.

 • Sören Eriksson
  Wednesday 30 March 2011 at 21:25

  På fakturan för årsavgiften till SOFT står info om betalining till Sverigelistan kommer senare och den kom alltså i dag. När man då skriver ut fakturan för att betala är förfallodagen 29/4 och det är ok, men varför har man inte tillgång fult ut på gamla betalningen till det datumet, är väl inte vårt fel att vi inte kunnat betala?Har jag gjort fel?

Advertisements

Bagheera