Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Felsökning > Eventor API, eventForm IndSingleDay saknas

 • Lilamemonyu Monyu
  tisdag 14 november 2023 klockan 19:51

  Den bästa airfryern erbjuder en smidig och hälsosam matlagningserfarenhet. Med avancerad luftteknologi tillåter den effektiv fritering, grillning, bakning och rostning med minimal olja, vilket resulterar i krispiga och hälsosamma rätter. Dess förmåga att leverera knapriga och gyllenbruna resultat, samtidigt som den minskar fettinnehållet, tilltalar många hälsointresserade konsumenter. Den bästa airfryern erbjuder också en mångsidig användning, anpassad för olika recept och matpreferenser, från pommes frites och kycklingvingar till bakverk.

  Dess erkända prestanda och utmärkelser för bästa i test vittnar om dess överlägsna kvalitet. Användare uppskattar dess enkla gränssnitt och möjligheten att skapa läckra måltider med minimal ansträngning. Genom att erbjuda hälsosamma alternativ utan att kompromissa med smak eller bekvämlighet har den bästa airfryern blivit en omtyckt köksapparat för dem som söker en modern och hälsosam matlagningsmetod.

 • Helena Hjertén
  fredag 10 november 2023 klockan 18:02

  Nice - att hitta detta! Hade lite problem här...

  Betyder detta att jag kan klassa alla dessa där eventForm = null som IndSingleDay? 

 • Per-Erik Björklund
  torsdag 2 november 2023 klockan 21:15

  Vid anrop via Eventor API för att hämta tävlingsresultat så saknas för 2023 eventForm helt för tävlingar som tidigare år var klassade som IndSingleDay. Däremot eventForm=IndMultiDay fungerar som förväntat.

Annonser

Bagheera