Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Sverigelistan > Gallringsfiltret snart komplett

 • Magnus Homann
  torsdag 7 april 2011 klockan 14:23

  Mikael, snygt sätt att visa vilak tävlingar som gäller! Snygg färg med... :-)

  Nu när det finns sprintlista, borde inte gamla sprinttävlingarna synas i min lista med tävlingar?

 • Erik E
  onsdag 6 april 2011 klockan 9:41

  När blir gallringsfiltret komplett?

 • Mikael Eliasson
  lördag 2 april 2011 klockan 23:21

  Tack för att du noterade det Magnus. Det var ett problem med några av årets tävlingar som gjorde att de inte räknades i gallringslistan. När jag körde om lokalt med senaste koden fick du 38,23 istället. 

  Det är en bra idé att spara undan vilka resultat som räknades. Exakt hur det skulle kunna visas får jag fundera på men borde gå att hitta något bra.

 • Magnus Homann
  lördag 2 april 2011 klockan 11:25

  Nu är jag med i gallringsfiltret. Jag har sprungit 7 tävlingar i H21 de senaste 12 månaderna, jag tror alla är rankinggrundande, men är förstås inte säker. Poängen jag fick är dock väldigt hög (runt 127). Går det att kontrollera vilka tävlingar som är medräknade i gallringsfiltret på något sätt?

 • Niklas Wrane
  fredag 1 april 2011 klockan 17:31

  Fram till och med den 15 april kommer gallringsfiltret att innehålla alla i Sverigelistan mellan D/H 15-49, oavsett om dessa har betalat sin rankingavgift eller inte. I tillägg kommer vi även att plocka med de få 50+ som har betalat en rankingavgift.

  Observera att filen än så länge inte innehåller mer än rankade löpare. Vi arbetar för fullt på att komplettera den. Så ni som arrangerar nästa helg, ni få ger er till tåls lite.

  Tack för tålamodet!

Annonser

Bagheera