Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Sverigelistan > Fler fel i Sverigelistan

 • Niklas Wrane
  tisdag 10 maj 2011 klockan 10:54

  Sprint- resp. nattlistan har inte prioriterats hittills eftersom de inte används för gallring. Men vi ska titta på detta så det blir korrekta listor.

 • Magnus Johansson
  måndag 9 maj 2011 klockan 22:52

  Nu har sprintlistan drabbats av problemet med massor av löpare på placering 2. De flesta verkar vara födda mellan 1997 och 2002 och är väl i så fall för unga för att vara med på listan? Klickar man på en person så får man felmeddelandet "Löparen kunde inte hittas".

  Jag undrar fortfarande varför jag har placering i nattlistan och sprintlistan då jag inte deltagit i några sådana tävlingar. Det kan väl inte stämma?

 • Magnus Johansson
  måndag 11 april 2011 klockan 10:13

  Jag har en placering i både nattlistan och sprintlistan, trots att jag inte har några sådana tävlingar med i de tävlingsresultat som ligger till grund för beräkning av poäng. Det känns väldigt konstigt, listorna borde väl rimligtvis bara omfatta de löpare som tävlat i respektive distans.

  Nattlistan har en etta med poäng 0,00 och sedan gissningsvis ett par hundra löpare med placering 2, också det med poäng 0,00, borde inte de också vara delad etta?

  Efter dessa alla "tvåor" så kommer det en löpare på plats 3. Placeringssiffran borde väl vara (antalet löpare före i listan)+1? Dvs om man ligger efter en etta och två personer på delad andra plats så borde man själv bli fyra, inte trea.

Annonser

Bagheera