Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Utvecklingsförslag > Koppla Person-Id

 • Mats Troeng
  måndag 11 april 2011 klockan 19:27

  Det är fixat!

 • Mattias Jacobsson
  måndag 11 april 2011 klockan 18:45

  Det var bara en snabb lite ogenomtänkt idé, som jag tänkte att jag skulle vidareföra.  Du har säkert rätt. Hoppas ni kommer på något bra. Det fungerar ju redan bra idag, bortsett från nedan nämda fall. Fixar supporten det aktuella kopplingen nu?

 • Mats Troeng
  måndag 11 april 2011 klockan 17:59

  Tack för synpunkterna!

  Vi vill nog inte släppa kopplingen helt fritt eftersom det ökar risken för sabotage. I det fall du beskriver får man kontakta supporten så kopplar de personen till resultatet. Det ska nog inte behöva inträffa särskilt ofta.

  Man får i dagsläget inget meddelande när en koppling har skett. Jag tror det skulle upplevas förvirrande och lite irriterande för de flesta att behöva svara på sådana frågor vid inloggning, så vi ligger lågt med det.

 • Mattias Jacobsson
  måndag 11 april 2011 klockan 16:04

  "För att hantera denna situation funderar vi på att införa ett grafiskt gränssnitt där man kan sätta rätt identitet på resultatposter som saknar person-id." Citat från API-tråden

  Ser att denna funktion har kommit till, men man kan bara koppla om namnet stämmer, borde man inte kunna söka i klubblistan efter löpare. På tävling eventId=1249 finns Li Jensen som löpare för Malmö OK, men i klubblistan heter hon Li Aronsson => att de inte går att koppla. Vet inte om ni tycker att de blir för stor osäkerhet. Men bara en tanke.

  Sedan vet jag inte om detta finns; om jag har blivit kopplad, kan det inte komma en fråga om denna koppling stämmer nästa gång jag loggar in för att dubbelkolla?

Annonser

Bagheera