Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Felsökning > Direktlänk till arrangemang / anmälan

  • Henrik Ortman
    tisdag 9 mars 2010 klockan 23:33

    Det fungerar för mig i båda nedanstående scenarier. Tummen upp!

  • Mats Troeng
    tisdag 9 mars 2010 klockan 21:11

    Sådär, nu ska buggen/buggarna vara rättade. Bekräfta gärna att så är fallet!

  • Henrik Ortman
    måndag 8 mars 2010 klockan 22:58

    Det finns en likartad bugg om man följer en länk till Eventor, tex en sida med anmälningsläge, och tidigare har kryssat i "kom ihåg mig" kryssrutan vid inloggning. Följer man länken så hamnar man alltid på Eventors startsida första gången man klickar på länken. Klickar man en gång till så hamnar man rätt. 

  • Mats Troeng
    söndag 14 februari 2010 klockan 20:13

    Tack för påpekandet! Det är tänkt att fungerar som du beskriver men det har smugit sig in en bugg. Kommer att rättas framöver.

  • Fredrik Setterqvist
    söndag 14 februari 2010 klockan 14:15

    Hej, när jag försöker länka direkt till en anmälningssida för ett arrangemang, t.ex. http://eventor.orientering.se/Entry?eventId=288 så kommer jag helt riktigt till en inloggningsida som även säger något i stil med "du är inte behörig att visa sidan".

    Sedan är det väll tänkt att jag efter att ha angett mina uppgifter, ska komma till valt arrangemangs anmälningssida. Ser åt minstone ut som det när jag tittar på källkoden och hittar raden <input id="RedirectUrl" name="RedirectUrl" type="hidden" value="https://eventor.orientering.se/Entry?eventId=288" />. Jag noterar att det då står https istället för lämpligtvis http.

    Det som händer nu är istället att man efter att ha angivit sina uppgifter åter kommer till en inloggningssida som säger åt en att logga in (trots att man matade in korrekta uppgifter i föregående steg). Denna gång utan varning dock. Skriver man nu på nytt in sina inloggningsuppgifter loggas man in men kommer till startsidan. 

    Jag tycker att den här funktionen vore trevlig, då det blir lättare att sprida en anmälningsläk till sitt arrangemang!

Annonser

Bagheera