Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Sverigelistan > Vad är detta? Ett skämt?

 • Niklas Wrane
  fredag 6 maj 2011 klockan 18:36

  Tillägg/avdrag för särskilda tävlingar finns inte längre. Vi har ambitionen att se över hela formeln till nästa år istället för att införa konstgjorda andningar.

 • Niklas Wrane
  fredag 6 maj 2011 klockan 18:35

  Att 92:orna var med i listan var en bugg som är åtgärdad nu, vi ber om ursäkt.

  Angående sprintresultatet från O-Ringen 2010 skulle det aldrig ha varit med från början, men nu är det så. Vi ska se om vi kan ogiltigförklara det utan att det ställer till det för beräkningen (vi har endast kört verktyget för detta på årets tävlingar, tidigare tävlingar har vi förutsatt att de är okej).

 • Johan
  tisdag 3 maj 2011 klockan 10:32

  Det har påpekats tidigare men ansvariga har ännu inte rättat till det:
  E3 på Oringen 2010 var sprint för elitserielöparna men står som långdistans i resultaten. Detta gör att poängen räknas med bland löparnas 6 bästa resultat trots att den inte ska göra det då det är en sprinttävling.
  Se länk: http://eventor.orientering.se/Ranking/Event/Class/14620

   

  En annan fråga: Jag har för mig att det förra året (och säkert året innan också) var 2 poängs avdrag för alla löpares poäng vid elitserietävlingar. Är detta borttaget nu? Kan inte hitta några anvisningar om att poängavdraget skulle finnas men kan å andra sidan inte heller hitta någon kommentar om att systemet med poängavdrag skulle vara borttaget.

 • Peter
  tisdag 3 maj 2011 klockan 10:17

  ...och Trollhättan SOK:s Vikingaträffen (Five-O) finns fortfarande med i listan för H/D16, trots att det var masstart och dessutom gemensam bana.

 • Leif Svensson
  söndag 1 maj 2011 klockan 16:33

  Jaha då var 92:orna med i H18 listan. Men det kanske ska vara så? Känns som att denna lista måste rustas upp lite innan den börjar användas.

Annonser

Bagheera