Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Allmänt > Utskrift

 • gsb
  måndag 23 maj 2011 klockan 19:37

  Lite klipp o klistra och formatering i Word är väl snabbt gjort?

 • Mikael Andersson
  måndag 23 maj 2011 klockan 16:44

  Trist med denna dålika ekonomi i SOFT.. Utskriften för press blir dock inte alls bra så det är inte ett alternativ. Får kolla om det går att lösa på annat sett, alternativt bygga något själv för att hämta resultat och skapa utskriftfilen som vår ansvariga vill ha..

 • Mats Troeng
  måndag 23 maj 2011 klockan 13:03

  Vi lägger till detta på att göra-listan, men det kan komma att dröja innan det blir verklighet pga förbundets ekonomiska läge. Prova att använda pressresultatfunktionen tills vidare. Där kan man välja att endast ta med klasser där en viss klubb har deltagare.

 • Mikael Andersson
  måndag 23 maj 2011 klockan 11:17

  Hej, det är så att vi skriver ut resultatlistor från tävlingar för arkivering, men då bara de klasser som någon i klubben deltagit i skulle det vara bra att välja det som utskriftmöjlighet. 

   

  Alltså utskrifterna kan vara så som de är men man kan välja att ta bara klasser som någon i klubben har sprungit med. finns det möjlighet att skapa denna möjlighet?

   

  så som personen gör är idag är att kopiera de klasser det handlar om och sedan skriver ut, men då blir texten alldeles för liten för att läsa..

Annonser

Skåne OF
Orienteringsmagasinet 1 kr