Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Felsökning > Oringen anmälan

  • Mats Troeng
    lördag 29 september 2012 klockan 14:37

    Det beror på att din make var registrerad två gånger i Eventor, och han loggade in med den användare som anmälan inte gjorts för. Jag har slagit samman identiteterna, så prova att gå in och betala igen.

  • Pia Sundkvist de Beau
    lördag 29 september 2012 klockan 11:20

    Vi har anmält oss till O-ringen Boden -13, i min mans namn. Nu när vi skulle leta fram anmälan och betala för att bekräfta så fanns helt plötsligt inte anmälan kvar. Dvs om min man loggar in här på Eventor så står det att han inte är anmäld till någon tävling alls 2013. Men om jag loggar in så finns min anmälan till samtliga etapper med. Kollar jag via klubbens anmälda så finns både makens, mitt och sonens namn med på rätt klasser.

    Går ju inte att betala när vi anmält via maken. Kollade supporten men det telefonnumret var inte registrerat fick vi meddelande om. =(

    Innan måndag den 1/10 måste vi betala annars förfaller anmälan. Och vi tvingas börja om antar jag...

    Tacksam för hjälp!

     

  • Anni Wessén
    måndag 11 juni 2012 klockan 23:07

    Blev uppmärksammad av annan att min man var registrerad i klass H40 trots att jag har en bekräftelse/faktura på att han är anmäld i H40 Motion.

    Känns inte bra då bekräftelsen visar vad jag anmält och ändå blev det fel i systemet. Har ändrat och hoppas nu att han får vara kvar i Motionsklassen - det behöver han...

  • Mats Troeng
    tisdag 14 juni 2011 klockan 15:41

    Gå in på anmälningssidan som vanligt. Klicka på länken "Anmäl / avanmäl en annan klubbmedlem" längst ner och lägg till önskad person. Om personen är anmäld sedan tidigare visas uppgifterna för denna anmälan och det går att göra tillägg och ändringar.

    Vi kommer inom kort att lösa så att alla man tidigare anmält till tävlingen (dvs finns med på tidigare faktura) visas när man kommer in på anmälningssidan.

  • Anders Runander
    tisdag 14 juni 2011 klockan 15:09

    Hur kommer man åt att ändra i anmälan och beställningar på 5-dagars på andra än sig själv? Man får bara upp sin egen beställning, trots att man anmält flera familjemedlemmar själv, men när det gällde betalning så låg det iofs ihop i en faktura.

    Åtmistone familjemedlemmar vill man ju kunna administrera. Det kan ju inte vara vettigt att varenda knatte ska ha egen inloggning (har en klubbkamrat som försöker ändra SI-nr på sin son).

    Alla verkar ju också vara anmälda av "anonym", blev det så vid överläggningen från O-ringens gamla system till Eventor?

  • Mats Troeng
    fredag 27 maj 2011 klockan 15:08

    Nu är det möjligt att ändra klass.

  • Mats Troeng
    fredag 27 maj 2011 klockan 8:04

    Leif>> Åtgärdat!

    Magnus>> Självklart ska det gå att ändra klass. Kommer att åtgärdas.

  • Magnus Johansson
    torsdag 26 maj 2011 klockan 16:41

    Enligt http://www.oringen.se/anmalan.4.53d8233f128413358ef8000984.html: "Ändring av deltagarinformation och tjänster (klass, SI-nummer mm) som kan hanteras inom anmälningssystemet för O-Ringen är avgiftsfri och kan göras tom 15 juni."

    Men när jag går in på "Ändra anmälan" i Eventor så står det att ett anmälningsstopp passerats sedan anmälan gjordes varför klassbyte inte är möjligt.

  • Leif Svensson
    torsdag 26 maj 2011 klockan 15:59

    Jag står i namnet Per Svensson i min anmälan till O-ringen i klassen H18E. Det står Per Svensson OK Tisaren H18E, men det skall vara Leif Svensson OK Tisaren H18E. Det finns ingen Per Svensson i klubben (detta är min pappas namn och han är ej anmäld i någon klass och springer inte för Tisaren.) 

Annonser

Bagheera