Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Sverigelistan > Orions sprinthelg

  • Niklas Wrane
    tisdag 26 juli 2011 klockan 18:59

    Hej Ulf och övriga!

    Ser att detta ligger obesvarat, vilket jag ber om ursäkt för. Tycker samtidigt det inte finns någon anledning att ta till versaler, det blir inte bättre av det.

    Men naturligtvis är det tråkigt när det inte fungerar och jag kan bara beklaga när våra system inte levererar det man kan förvänta sig. Dock är det många olika system som ska prata med varandra och efter att vi nu har släppt på ett mer komplett flerdagarsstöd i Eventor (och OLA) har detta tyvärr medfört en del barnsjukdomar. Däremot tror jag de flesta är borta nu, vilket medför mer korrekta resultat i Eventor och därmed snabbare poängredovisningar i Sverigelistan.

    I tillägg vill jag passa på att tala om hur långt framme vi är jämfört med andra idrotter där det i vissa fall inte ens finns resultat på nätet flera dagar efteråt. Det är ingen ursäkt för att våra system inte fungerar, men det jag vill säga är att vi ligger oerhört långt framme inom orienteringen och jag vädjar därför till er här att vara lite mer försiktiga i er framtoning nästa gång, besvikelsen till trots. :-)

    /mvh Niklas, Svenska Orienteringsförbundet

  • Ulf Jungstrand
    fredag 1 juli 2011 klockan 1:41

    Ja det funkar väldigt dåligt emellanåt , vilket är synd! Jag tycker Sverigelistan är en väldigt bra morot dels för hur man genomför en tävling, men framförallt tror jag att vi ökar antalet starter, MEN DÅ MÅSTE DET JU FUNGERA!!

  • Björn Andersson
    torsdag 30 juni 2011 klockan 13:21

    Ja det kan man tydligen fundera på...

  • Tore Tjernlund
    måndag 27 juni 2011 klockan 22:37

    När kommer poängen för denna tävling ???????

Annonser

Bagheera