Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Sverigelistan > Nytt "distrikt" omöjliggör presslista

 • Moa
  söndag 11 september 2011 klockan 18:25

  Men om nu tävlingar där man tävlar för sitt distrikt räknas, varför räknas då inte Skol-SM? Det tror jag skulle göra den mer populär oxå

 • Niklas Wrane
  måndag 22 augusti 2011 klockan 16:04

  Hej Anna!

  Vid distriktsmatcher och andra tävlingar som inte är öppna för alla att delta vid (eller har möjlighet att kvalificera sig till) räknas inte poäng i Sverigelistan (och därmed ej heller ranking).

  Nu är i och för sig DM öppna, men när de inte var det räknades de ändå med i Sverigelistan eftersom varje distrikt har motsvarande tävling i sitt distrikt. Om det mot förmodan skulle finnas kvar den typen av regionstävling (jag är t ex osäker på om alla våra tre regionsmästerskap är öppna) gäller fortfarande meritering i Sverigelistan om motsvarande tävling finns i övriga regioner.

  /mvh Niklas

 • Anna
  lördag 13 augusti 2011 klockan 8:24

  Får man poäng i Sverigelistan för en sådan tävling? Den har ju statusen "klar" i tävlingslistan. Det finns bara en med i D15 som har sprungit för sin klubb, resten sprang för sitt distrikt men de syns inte.

 • Mats Troeng
  fredag 12 augusti 2011 klockan 16:16

  Distrikten var inlagda som klubbar utan id-nummer i den resultatfil som laddades upp, men nu finns stöd för att ta med även sådana klubbar i urvalet. De ligger under distriktet "Okänd".

 • Henning Waltgård
  fredag 12 augusti 2011 klockan 13:05

  Arrangören har skapat nya klubbar för deltagande distrikt. De är dock inte knutna till något distrikt. Därför går det bara att få presslista för de som tävlat i öppen klass för sin klubb.

 • Per Elfström
  fredag 12 augusti 2011 klockan 11:12

  Hej,

  Vid Distriktsmatchen i Sala behagade gästrikar och hälsingar tävla för "distriktet" Gävleborg, som inte är valbart. Därmed går det inte att filtrera ut en presslista. Tråkigt, men förståeligt om det inte går att göra nåt åt.

Annonser

Bagheera