Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Sverigelistan > Ultralång

 • Mikael Eliasson
  tisdag 25 oktober 2011 klockan 16:10

  Hej!

  Problemet är nu fixat och jag hoppas att allt ska vara korrekt. Beklagar att det dröjde.

  Problemet berodde på klassnamnen i kombination med en bugg. Det görs lite automatiserade saker för att ta redan på vilken typ av klass det är och jag hade missat ta hänsyn till vissa fall så den kategoriserade de klasserna felaktigt.

 • Magnus Jonasson
  söndag 23 oktober 2011 klockan 10:51

  Hej!

  Det är lugnt för min del, undrade mest så att det inte var glömt.

  Intressant fel låter det som, ingen som man skulle kunna tänka på i första hand.

 • Niklas Wrane
  fredag 21 oktober 2011 klockan 15:26

  Hej igen!

  Ser att mitt inlägg nedan kan misstolkas, ber om ursäkt för det. Givetvis får ni gärna höra av er direkt till mig via telefon eller mejl om ni vill påpeka felaktigheter eller har några frågor om Sverigelistan. :-) Min uppmaning om att inte höra av sig direkt till mig var bara en snäll vädjan efter att, som Eva också skriver nedan, det sedan den 6 oktober har förts en dialog kring det här ärendet med flera inblandade. Så det var inget illa menat! :-)

  Som både Eva och jag skrivit nedan är det här alltså inte så enkelt som vi först antog och återigen kan jag bara beklaga att det dragit ut på tiden. Dock, som jag också skrivit nedan (och som jag gett besked till Eva om), lovar jag att vi försöker lösa det här så snabbt vi kan. Jag har nu pratat med vår utvecklare Mikael en gång till och vi har en teori som vi ska undersöka närmare. Stämmer den bör detta kunna vara löst senast inom en vecka, men vi vågar inte ge några garantier.

  Återigen, tack för tålamodet!

  /mvh Niklas, SOFT

 • Niklas Wrane
  onsdag 19 oktober 2011 klockan 14:59

  Snälla, jag ber er att inte ringa eller mejla mer. Som jag gett besked om tidigare gör vi alltså detta så snart det hinns med.

  Tyvärr verkar det inte vara så enkelt som att bara läsa om resultaten, då hade vi ordnat detta på en gång. Istället ser det ut som att beräkningspoängen utgår från 300.

  Vår huvudutvecklare, som gör detta på konsultbasis, har tentavecka så troligen hinner vi inte titta mer på detta förrän tidigast nästa vecka.

  Jag ber om fortsatt tålamod så löser vi det här i sinom tid.

 • Eva Emanuelsson
  onsdag 19 oktober 2011 klockan 12:43

  Som jag har förstått det så har de försökt lägga in det flera gånger men får inte till det, mejlade förra veckan med Niklas. Min fundering är som tidigare om grundbulten är att det är två tävlingar och hur det funkar i systemet? Men mejla du också och ring, det som är klart är att tävlingen räknas i Sverigelistan men som sagt resultatet går inte in...Jag är kass på system så jag kan inte hjälpa till men de får väl köra MDB om inget annat funkar.

 • Magnus Jonasson
  tisdag 18 oktober 2011 klockan 17:51

  Hur ligger det i tiden att hinnas med?

 • Eva Emanuelsson
  torsdag 6 oktober 2011 klockan 16:15

  Har fått besked av SOFT och RA Skåne att tävlingen självklart ska in på Sverigelistan, kommer att justeras så fort det hinns med.

 • Eva Emanuelsson
  måndag 3 oktober 2011 klockan 14:07

  Det var ju två tävlingar ultralång-DM och medeldistans som Tormestorp anordnade. Finns ju olika resultatlistor, är det någon kodning som gör att den ultralånga har tappats bort? Båda resultatlistorna finns ju på Tormestorps hemsida och Winsplit.

 • Magnus Jonasson
  måndag 3 oktober 2011 klockan 9:37

  Skånes DM i ultralång den 2 oktober räknas inte med, men övriga klasser på tävlingen gjorde det.

  Det borde den väl göra då det var individuell start?

Annonser

Bagheera