Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Sverigelistan > Betalning av ranking och Sverigelistan

 • Magnus Jonasson
  söndag 27 maj 2012 klockan 23:33

  Hej Niklas!

  Jag mejlade tll dig för ett tag sedan men fick inget svar så försökte nu igen. Hade även en fråga om en tävling som vi arrangerar.

  Får du inte brevet av någon anledning så får du gärna mejla till magnus@mok.nu

   

 • Niklas Wrane, SOFT
  tisdag 24 april 2012 klockan 8:48

  Hej Magnus!

  En länk till fakturan skapas i sista steget där du väljer att betala via bankgiro. Däremot finns det just nu inget sätt att komma tillbaka till den sidan (det är med på vår utvecklingslista).

  Men skicka ett mejl till mig om vem det gäller så skickar jag fakturan via mejl tillbaka till dig. Min e-post är niklas.wrane@orientering.se

  /mvh Niklas

 • Magnus Jonasson
  måndag 23 april 2012 klockan 23:15

  Jag kan inte hitta hur jag skall betala ranking för en löpare.

  Jag anmäla honom som rankad, men valde att inte betala direkt, utan tänkte be klubbens kassör att göra det.

  Men hur hittar jag tillbaka till sidan där jag kan betala rankingavgiften för honom?

  Han står nu som "Löpare som redan har fakturerats"

 • Niklas Wrane, SOFT
  fredag 6 april 2012 klockan 21:18

  Även klubblistan är nu öppnad efter att vi rättat en bugg. Tråkigt om en obetalad faktura skapar känslan av att betraktas som smitare, det är inte vår avsikt. I dagsläget är dock den automatiska tillgången till listan kopplad mot vår inläsning av betalfilen från banken (efter att betalning inkommit antingen via faktura eller via kortbetalning då man klickat på "Betala" i Sverigelistan). Men jag tar med mig ärendet och ser om det går att koppla mot beställningen istället.

  Avseende inbetalningskort kommer inga sådana att skickas ut, tyvärr. Betalning sker precis som förra året genom betalfunktionen i Sverigelistan, vilket förenklar vår administration avsevärt jämfört med tidigare.

 • Ulf Sundin
  tisdag 3 april 2012 klockan 18:28

  Om man nu har betalat (eller rättare sagt tagit emot fakturan man får när man klickar "Betala") borde då inte klubben prickas av som betalande? Eller är det först när pengarna kommit in som det händer? En lite udda strategi, i så fall. Jag vet inte hur mycket jag kan skynda på klubbens kassör, och det vore ju synd om Sverigelistan bara kan användas delvis (i klubblistan redovisas bara rankade, och att vi nu på nåder får titta på våra egna sidor framställs som någon slags ynnest).

  Inställningen att vi som har för avsikt att betala, men där betalningarna ännu inte registrerats, och därför betraktas som nån slags smitare, är ungefär på nivån "parkeringsbolag" som kräver in felparkeringsavgifter inom en vecka.

  Sverigelistan borde vara helt fri tills dess klubbarna givits rimlig tid att hala upp pengarna!

 • Tore Tjernlund,OK Vilse-87
  tisdag 27 mars 2012 klockan 22:22

  I mi klubb väntar man på ett inbetalningskort för licensen till Sverigelistan.Kommer det att skickas ut ?

 • Niklas Wrane
  fredag 6 januari 2012 klockan 15:06

  Vi behöver göra några tekniska justeringar först, men det kommer att gå att betala rankingavgiften vilken dag som helst.

  När det gäller Sverigelistan kommer vi att öppna upp visningen av listorna för alla klubbar som har betalat licens för 2011. Detta görs inom kort. Betalning av 2012 års licens kommer dock inte att kunna göras förrän vi har gjort en ny prissättning. Detta sker först troligen tidigast i februari.

Annonser

Bagheera