Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Allmänt > Ändrigar i serie?

 • Mats Troeng
  torsdag 15 mars 2012 klockan 15:36

  Nu är seriemodulen uppdaterad med stöd för tidsbaserad poängtilldelning. Läs mer i användarguiden: http://eventor.orientering.se/Documents/Guide_Eventor_-_Administrera_serier.pdf.

 • Christoffer Ohlsson
  torsdag 2 februari 2012 klockan 12:31

  Okej, då vet jag :-)

  Jag hoppas det för verktyget serier är grymt bra och man slipper att göra så mycket handarbeten om man ska skriva manuellt ;-)

 • Mats Troeng
  torsdag 2 februari 2012 klockan 11:14

  Resultaten behöver läsas in på nytt i detta fall.

  I dagsläget finns inte poängtilldelning baserat på tid efter segraren, men det har diskuterats att införa det efter önskemål från Norge som ju också använder Eventor. Vi får se hur det blir med den saken.

 • Christoffer Ohlsson
  tisdag 31 januari 2012 klockan 21:55

  Om det sker en ändrig av ett resultat t.ex. på en tävling så har några hoppat över stakett eller liknade så en tilläggstid har lagts till i efterhand. Kommer ställningen att ändras automatiskt eller ska man läsa in resultaten på nytt?

  När jag ändå skriver här, kan man lägga ändra poäng utdelningen, som jag har fattat så delas poängen placeringsmässigt men kan ändra till typ tidsmässigt, t.ex. vinnaren har tiden 36:20, då delas 50 p. ut. tvåan har tiden 38:05, då delas 48 p. Alltså 1 poängsavdrag per påbörjad minut.

   

Annonser

OOCup 2022