Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Allmänt > Klubbmärken

 • Mats Troeng
  fredag 6 april 2012 klockan 22:49

  Här finns en videoguide för transparens i Paint.NET.

 • Henning Waltgård
  fredag 6 april 2012 klockan 22:28

  Jag har klubbmärke i png-fil med vit bakgrund. Hu får jag den transparent. Jag har bildbehandlingsprogrammen paint och paint.net.

 • Mats Troeng
  onsdag 4 april 2012 klockan 20:18

  Det är på gång en liten visuell ansiktslyftning i Eventor. Ett led i detta är att visa klubbmärken i anslutning till klubbnamnen där det gör sig bra grafiskt, t ex i anmälnings-, start- och resultatlistor. Vi behöver därför klubbarnas hjälp att ladda upp klubbmärken/logotyper. Som klubbadministratör kan man göra det under Administratör > Inställningar. Är du inte administratör i din klubb, tipsa gärna den eller de personer som är det - namnen framgår under Klubben > Klubbinformation.

  Tänk på att bildfilen som laddas upp ska ha en transparent bakgrund så att klubbmärket blir snyggt på alla typer av bakgrunder.

  När tillräckligt många klubbar laddat upp sina klubbmärken slår vi på visningen i listorna (med få klubbmärken ser listorna lite glesta och tråkiga ut). Jobbas det på bra ute i landet skulle jag tro att det blir någon gång i början av maj. Tack på förhand för hjälpen!

Annonser

Orienteringsmagasinet 1 kr
Skåne OF