Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i OLA > Ändra anmälningsavgifter i efterhand

 • Björn Norrliden
  lördag 1 september 2012 klockan 19:54

  Tack för svaret. Innan jag läste det hade jag dock hunnit göra vad som liknade alternativ 2. Bra att man kan ändra samma egenskap för många löpare på samma gång! Dock lite lurigt användargränssnitt vad gäller anmälningsavgifter. :)

 • Per-Erik Modig
  lördag 1 september 2012 klockan 19:24

  Ett alternativ är ju att sätta avgiften till 0 på den felaktiga efteranmälansavgiften och skapa en ny efteranmälansavgift för de som är efteranmälda på riktigt.

  Annars borde det gå rätt snabbt att markera alla deltagre med samma ordianrie avgift i anmälningskontrollen och sen i egenskapsfönstret ta bort efteranmälansavgiften.

 • Björn Norrliden
  lördag 1 september 2012 klockan 17:40

  När anmälningsavgifter skulle fyllas i för vår tävling fylldes både ordinarie avgift samt efteranmälan av misstag i via fältet "ordinarie anmälningsavgift", (eftersom dialogrutan bjöd in till att göra just så). Trots att de två avgiftstyperna separerades med datum, har nu alla anmälda blivit satta på att faktureras som efteranmälda. När jag i efterhand ändrade klassernas egenskaper vad gäller avgifterna uppdaterades inte löparnas avgifter. Hur går jag till väga? Det är ju ett jättearbete att manuellt gå igenom varenda löpare och ändra avgifterna.

Annonser

Orienteringsmagasinet 1 kr
Skåne OF