Swedish Orienteering Federation

Posts in Sverigelistan > Färglägger inte riktigt

 • Niklas Wrane, SOFT
  Sunday 7 April 2013 at 21:57

  Hej Magnus,

  Återigen, tack för påpekandet!

  Har fått svar från vår utvecklare och den här gången har vi identifierat problemet. Det inträffar för resultat som har rapporterats dagen innan. När beräkningen väl är gjord än en gång blir också färgkodningen korrekt. Det är dock inte helt enkelt att rätta till utan att det påverkar mycket annat på sidan, men vi tror oss ha hittat en hållbar lösning som implementeras inom kort.

  /mvh Niklas

 • Magnus Homann
  Saturday 6 April 2013 at 9:34

  Nu blev det detta fel igen i och med Hjortnatta.

 • Magnus Homann
  Wednesday 26 September 2012 at 18:14

  Då har ni dålig fantasi! Det gick en tävling igår, så jag letade upp segraren i H21 och kollade om hans resultat var färglagt, trots att det kanske borde. Nej, det var det inte! :-) Däremot verkar hans poäng korrekt.

  http://eventor.orientering.se/Ranking/Runner/Index/5814

 • Niklas Wrane
  Wednesday 26 September 2012 at 16:44

  Hej Magnus!

  Tack för påpekandet. Vi kan dock inte återskapa felet. Inträffar det igen får du gärna skicka iväg ett mejl direkt till mig på niklas.wrane@orientering.se så hinner vi titta på det samma dag. Tack på förhand!

  /mvh Niklas, SOFT

 • Magnus Homann
  Tuesday 25 September 2012 at 12:19

  Jag springer normaly H40, men ibland H21. Nr man markerar raden "gallringsfilter" skall de 6 bsta tvlingarna bli gula. Men, igr  tndes bara fem tvlingar upp, min sndagstvling som gick bra var medrknad i pongen verkar det som och var med i liagan hgst upp men frgades inte gul. Uda funkar det dock. Dagens i-landsproblem, men tnkte det borde vara ltt att fixa. :-)

   

  Ursktasprket, men det funkar dligt att skriva mwd android p detta forum.

Advertisements

Bagheera