Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Allmänt > Flerdagars tävling med separat anmälan per dag

 • Henrik Bengtsson
  onsdag 8 juni 2011 klockan 21:45

  Det är en anmälningsfil för alla etapper. I den anmälningsfilen finns dock information om vilka etapper varje löpare ska delta på. Så det är samma förfarande vid import till OLA som vanligt.

 • Jörgen Karlsson
  måndag 6 juni 2011 klockan 21:47

  Bra knappen är hittad. Jag har test anmält mig och det går bra att se att anmälan är på enstaka etapper. Hur blir det med beskrivning av funktionen för användarna samt går det att ladda hem en xml-fil per etapp nu. Hur gör man i så fall?? Jag vet att pengarna är slut för utveckling av eventor men vi måste kunna använda det också. Jag har provat att ladda hem en xml-fil men den innehåller alla etapper blandat. Hur göra?

 • Mats Troeng
  onsdag 20 april 2011 klockan 18:05

  Anmälan till separata etapper är möjligt sedan någon månad tillbaka. Du behöver gå in och kryssa i rutan Tillåt anmälan till enskilda etapper under Allmänna uppgifter för tävlingen.

 • Jörgen Karlsson
  onsdag 20 april 2011 klockan 17:21

  Hur går det med önskemålen kring flerdagarstävlingar??? Hög tid att få till det snart.

 • Hans Edvall
  torsdag 4 februari 2010 klockan 9:47

  Den kommande funktionaliteten att anmäla sig till valfri etapp vid flerdagarstävlingar behövs ju också för att föranmälan till öppen klass valfri dag skall vara möjlig om arrangören så önskar. (tävlingsreglerna 4.4.3)

 • Hans Edvall
  torsdag 4 februari 2010 klockan 9:36

  Mats>> Alternativt att du tar bort tävlingen åt mig, så slipper du jäkta in en ny build. Jag har kopierat relevanta data och kan lägga in den igen som två skilda tävlingar.

 • Mats Troeng
  torsdag 4 februari 2010 klockan 9:24

  Högst relevant fråga! Jag ser att vi inte fått med den funktionen i den här releasen. Jag ska försöka få ut den under veckan.

 • Hans Edvall
  torsdag 4 februari 2010 klockan 9:06

  ... och hur tar man bort en tävling på korrekt sätt?

 • Mats Troeng
  onsdag 3 februari 2010 klockan 21:16

  Som tävlingsansvarig på SOFT-nivå eller distriktsnivå kan man göra det. Man får då ta bort fleretappstävlingen först, och sedan skapa två stycken nya tävlingar.

 • Hans Edvall
  onsdag 3 februari 2010 klockan 20:55

  Om man i höstas lade in en tvådagarstävling (BVSOK jubileumsdubbel i mars) och nu vill ha möjlighet till separat anmälan till natt- resp. dagtävlingen, kan man då i efterhand göra om den till två endagarstävlingar?

 • Mats Troeng
  onsdag 3 februari 2010 klockan 20:20

  Just nu kan man bara anmäla sig till hela tävlingen, inte enskilda etapper. Det finns planer på att införa denna funktionalitet, men exakt när är ännu inte bestämt. Lyckligtvis är det ju ett tag kvar till sommaren då de flesta fleretappstävlingar arrangeras.

 • Jörgen Karlsson
  onsdag 3 februari 2010 klockan 20:15

  Hur blir det med flerdagarstävlingar med möjligheta att anmäla sig till bara till en två eller tre dagar vid t.ex tre-dagars tävling typ den som Andrarums IF arrangerar varje sommar i Skåne. Testanmälde mig till denna tävling men det verkar inte som man kan anmäla bara till en dag. Det syns i alla fall inte i anmälningslistan vilken dag man har anmält sig till.

Annonser

Orienteringsmagasinet 1 kr
Skåne OF