Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i OLA > Jaktstart baserad på serie

 • Gunnar Svanberg
  onsdag 13 mars 2013 klockan 12:50

  Tror att det blir mindre risk för felinknappade starttider att gå på det första alternativet. Det går ju att markera flera deltagare i "Anmälningskontroll" och ta bort dom där.

  Kanske editera importfilen från serie-importen?

 • Ola Martner
  onsdag 13 mars 2013 klockan 12:40

  Jodå, jag undrar bara om det fanns ett smidgare sätt, där jag först importade de anmälda till etappen och sen selektivt importera just deras starttider. Som det är nu har jag ju valet att antingen importera alla i serien (knappt 200) och sedan ta bort de som inte daltar och eventuellt lägga till nya deltagare eller importera de anmälda och manuellt lägga till startider till dessa(ca 60).

 • Gunnar Svanberg
  onsdag 13 mars 2013 klockan 9:30

  (Först av allt ska jag säga att jag aldrig använt seriefunktionen i Eventor)

  Är inte riktigt säker på vilken typ av problem du har. Kan du inte bara manuellt ta bort deltagare/ändra starttider i OLA?

 • Ola Martner
  tisdag 12 mars 2013 klockan 22:57

  Vi ska ha sista deltävlingen i GOFs NattCup nu på torsdag genom en jaktstart på tidigare resultat i serien. Från Eventors seriefunktion kan jag  exportera startlista, men då får jag ju med samtliga löpare som sprungit serien trots att de inte är anmälda till sista deltävlingen. Hur löser jag detta på bästa sätt i OLA?

Annonser

Orienteringsmagasinet 1 kr
Skåne OF