Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i OLA > Anmäla som ordinarie och inte efteranmälan

 • Felix Alnervik
  måndag 10 juni 2013 klockan 22:25

  precis, jag la in registreringen efter brytdatum

  dagen efter första brytpunkten som var vid midnatt satt jag med lottningen. då la jag in ett par anmälningar manuellet som kommit på mail. hade jag lagt i de i Eventor hade de blivit efteranmälda.
  testade då göra det i OLA istället. kunde ta bort efteranmälningsavgiften i OLA, men när jag sedan skickar upp startlistan till Eventor kommer anmälan upp som Efteranmäld

  går inte att byta datum manuellt i OLA. Finns en ruta i Eventor för det. Men när jag testade så märkte jag ingen skillnad...

 • Mikael
  måndag 10 juni 2013 klockan 21:10

  Du skriver att du lagt in de som ordinarie. Du menar alltså vilken funktion i OLA du använt ?  dvs för själva registreringen.

  MEN har du lagt in registreringen efter brytdatum.

   

  Kolla då i OLA under anmälningsavgifter för aktuell person. "ta bort" efteranmälningsavgiften och låt enbart "ordinarie avgift" stå kvar.

  För att verkligen "vara säker", kan du väl ändra anmälningsdatumet i OLA manuellt också, på resp person.

   

 • Felix Alnervik
  söndag 9 juni 2013 klockan 22:24

  Ibland händer det att man får lite anmälningar per mail eller personer som inte finns i Eventor. Dessa har jag nu lagt in direkt i OLA. Lagt in de som "ordinarie", alltså inte efteranmäld. Men när jag sen lägger upp startlistan hamnar de som efteranmälda i systemet.

  Bara för att anmälan är skapad efter brytdatum.
  Hur gör jag för att komma runt detta?

Annonser

Orienteringsmagasinet 1 kr
Skåne OF