Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i OLA > Stafett-resultat från OLA till Winsplits

  • Gunnar Svanberg
    fredag 4 oktober 2013 klockan 12:47

    Ytterligare info:

    Klickar jag på "Visa startlista per klubb" så syns startlistan. Där kan jag sedan klicka på klassbeteckningen och får då upp listan för klassen.

    Verkar vara en ren Eventor-issue.

  • Gunnar Svanberg
    onsdag 2 oktober 2013 klockan 12:59

    Nu gäller min fråga inte resultatlista/Winspilts utan startlista.

    Jag har försökt ladda up 25mannas startlista (både som 3.0 och 2.0.3 format) och i inget fall fungerar det.

    Med 3.0 verkar något komma upp, men jag kommer till en http error 502 Bad Gateway-sida och inga startlista visas fast Eventor säger att det finns.

    Med 2.0.3 kommer jag överhuvudtaget inte förbi xml-valideringen.

    Några tips?.

  • Martin Nilsson
    måndag 30 september 2013 klockan 22:54

    Mats T hjälpte mig att plocka in xml-filen från Eventor på IOF3 format och det verkar ju ha fungerat.

  • Pär Moqvist
    måndag 30 september 2013 klockan 10:13

    Det vore käckt om någon kunde uppdatera informationen på Eventors hemsida. Den information som står där gäller enbart Eventor, MeOS och OE2010. Om OLA finns ingen information.

  • Pär Moqvist
    måndag 30 september 2013 klockan 9:54

    Tråden gäller inte att automatisk överföring ej fungerar, vilket är uppenbart för alla som laddar upp till Eventor, utan hur man går tillväga för att skapa en giltig XML-fil som kan laddas upp manuellt till Winsplits.

    Jag testade att bocka av IOFv3 rutan vid export från OLA. Fick då en fil i IOF 2.0.3. format som tyvärr saknade löpar- och klubbnamn och följaktligen inte gick att ladda upp till Winsplits.

    Jag testade då en gång till, denna gång med IOFv3 rutan ibockad. Helt plötsligt fungerade det som tidigare ej fungerat, jag fick en fil med löpar- och klubbnamn som Winsplits godtog.

    OLA genererar en zip-fil och jag har inte extraherat källfilen utan laddat upp zip-filen direkt till Winsplits. Jag har också använt OLA 5.1.6-1.

    Något är skumt med OLA när det gäller att inkludera löparnamn i XML-filen.

  • Martin Nilsson
    söndag 29 september 2013 klockan 22:36

    Verkar som det är trasigt igen OLA 5.1.6-1.

    När jag skall exportera till xml fanns tidigare ett val att sätta "nej" på "Klubben online". Gissar att man då fick med löparinfo i xml:en. I min OLA finns ej det valet och jag får fel från WinSplit i uppladdningen "Filen innehåller inga klass- och löparnamn namn, bara id-nummer."

    Martin, IT SM i stafett.

  • Magnus Jonasson
    fredag 20 september 2013 klockan 0:33

    Står redan här i i Eventor under rubriken "Nyheter i Eventor" på framsidan.

    Dock verkar ju flera klubbar ha haft svårt att hitta informationen. Om det beror på klubbarna eller att det är svårt att hitat vet jag inte. Men det är ju så man har gjort hela tiden för stafetter och även övriga tävlingar tidigare.

  • Pär Moqvist
    torsdag 19 september 2013 klockan 23:33

    Den automatiska överföringen av sträcktider från Eventor till Winsplits fungerar inte när man använt OLA stafettversion. Hittade följande på orienterare.nu vilket känns mer relevant i detta forum. Vore bra om detta kom in i användarguiden för stafett ;-)

    >  Farsan
    >   2013-09-15 22:50 | #11
    >
    >  Verkar bara vara Örebro som har fått upp stafetten i Winsplits. Varför kunde de få upp det? Annat program än alla andra?

    >  Per H
    >   2013-09-15 22:57 | #12
    >
    >  Farsan>> Jag var sekretariatsansvarig för Smålands Stafett-DM förra veckan och vi fick in den på Winsplits.
    >  Recept: Använde OLA, stafett och öppna banor som separata tävlingar. Uppladdning från OLA till Eventor (inkl sträcktider) går bra automatiskt men för att få in resultaten på Winsplits får man exportera dem som XML 2.0.3 och manuellt skapa en tävling i Winsplits.

    Per H
     2013-09-15 22:57 | #12
     
    Farsan>> Jag var sekretariatsansvarig för Smålands Stafett-DM förra veckan och vi fick in den på Winsplits.
    Recept: Använde OLA, stafett och öppna banor som separata tävlingar. Uppladdning från OLA till Eventor (inkl sträcktider) går bra automatiskt men för att få in resultaten på Winsplits får man exportera dem som XML 2.0.3 och manuellt skapa en tävling i Winsplits.
     
     
    Farsan
     2013-09-15 22:50 | #11
     
    Verkar bara vara Örebro som har fått upp stafetten i Winsplits. Varför kunde de få upp det? Annat program än alla andra?

Annonser

Skåne OF
Orienteringsmagasinet 1 kr