Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Allmänt > Serier

 • Mikael
  onsdag 7 januari 2015 klockan 22:24

  Vi har varje år en klubbserie där varje person som tävlar i tävlingsklass får 100 poäng om man vinner klassen. Har man 10% längre tid än segraren (oavsett vilken klubb segraren kommer ifrån) så får man 90 poäng. Detta har funkat utmärkt tidigare med hjälp av seriefunktionen. När jag nu gör detta så får jag inte till det. Vet inte vad jag för fel. Jag har för mig att jag skall bocka i "Ignorera deltagare som inte tillhör klubben" men då får den bäste i vår klubb 100 poäng trots att den inte vunnit klassen. Om jag inte bockar i ovan ruta, så kommer ju alla deltagare med oavsett klubb i serien.

  Vad gör jag för fel?

 • Magnus Johansson
  måndag 7 oktober 2013 klockan 13:01

  Om du är behörig att logga in för ditt distriktförbund ser du en lista där du kan välja organisation ovanför menyn till vänster i Eventor när du är inloggad, mellan Välkommen XX! och Logga ut.

  Om du inte ser något där saknar du behörighet och behöver be någon som har administratörsrättighet i ditt distrikt att ge dig det.

 • joho
  torsdag 3 oktober 2013 klockan 0:09

  Tjusigt det här med stöd för serier, lätt att lägga upp dessutom! Ett problem har jag dock:

   

  OBS! Se till att du är inloggad med rätt organisation när du skapar serien. Om serien är en distriktsserie ska du vara inloggad med ett distriktsförbund, annars kommer inte andra arrangemangsansvariga i distriktsförbundet kunna administrera serien 

   

  Först struntade jag i detta eftersom jag inte ansåg att andra arrangemangsansvariga skall kunna administrera serien. "Ju fler kockar...". sedan såg jag att det genom min personliga inloggning inte kunde bli någon distriktsserie över huvud taget, utan bara en "klubbserie". Frågan blir alltså, hur loggar jag in med ett distriktsförbund?

Annonser

Skåne OF
Orienteringsmagasinet 1 kr