Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Utvecklingsförslag > Resultatlistor från tävlingar

 • Mats Troeng
  onsdag 23 juni 2010 klockan 20:09

  Åtgärdat!

 • Mats Lundman
  onsdag 23 juni 2010 klockan 16:32

  Funktionen "Visa resultatlista per klubb" ger  Internal server error.

 • Mats Troeng
  onsdag 23 juni 2010 klockan 10:40

  Resultat från ca 150 tävlingar under våren har nu lästs över. Vissa klasser saknas dock eftersom de inte kunde läsas över per automatik.

  Om hela tävlingens resultat eller vissa klassers resultat saknas ber vi arrangerande klubb ladda upp resultat i IOF:s XML-format via avdelningen Dataöverföringar under tävlingens administrationssidor.

 • Mats Troeng
  tisdag 22 juni 2010 klockan 10:54

  Startlistor och resultat kan nu laddas upp av arrangörerna, och läsas ut via API:t. Mer detaljer i versionshistoriken.

  Ambitionen är att inom kort läsa över resultat från WinSplits till Eventor för vårens tävlingar (exklusive när- och klubbtävlingar).

 • Mats Troeng
  tisdag 27 april 2010 klockan 9:17

  Arbete pågår och vi hoppas få det klart under maj. Eftersom det är ett antal olika system som ska samordnas är det svårt att sätta ett exakt datum.

  När resultatuppladdning är möjlig kommer vi att behöva hjälp av arrangörerna av vårens tävlingar med att fylla på med resultat. Så kasta inga tävlingsdatabaser ;)

 • Peter Löfås
  tisdag 27 april 2010 klockan 8:45

  Hej,

  När kommer funktionaliteten med att lagra resultat från tävlingar? Som det är nu är det väldigt olyckligt när det inte finns någon central lagring alls av resultat (motsvarande klubben online som visserligen fungerade dåligt men åtminstone hade resultat i någon form).

  Vissa resultat finns i Winsplits men där saknas ju Ej Start löpare för alla tävlingar som använt OLEinzel som tävl. adm system, detta medför förutom en näst intill omöjlig uppgift att ta fram statistik för året även mycket en försvårande uppgift att vidarefakturera ej start till medlemmarna.

Annonser

Bagheera