Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Allmänt > Alternativt förnamn

 • Qian Jing
  lördag 8 november 2014 klockan 8:56
  Hello EveryOne ! I am a new fish
 • Åke Larsson
  tisdag 14 oktober 2014 klockan 0:27

  Jag har också "drabbats". Svaret från IO-Support var att endast de kan göra detta. De fixade naturligtvis mina bekymmer, men som sagt det är en omständig väg. Eftersom supporten kan ändra detta måste det redan finnas en funktion för att göra det, så varför inte låta medlemsansvarig i respektive förening få tillgång till den funktionen? Det är ju "vi" som vet våra medlemmars tilltalsnamn... men, men det är nog för mycket begärt, min husläkare ropar fortfarande upp mig med namnet Lars trots att mitt tilltalsnamn är Åke och jag besöker honom minst 1 gång i månaden sedan 4 år tillbaka. Antar att han får uppgifterna från samma ställe som IO

 • Magnus Jonasson
  torsdag 25 september 2014 klockan 22:34

  Jag mejlade till ansvaiga för idrotten online centralt och de "stoppade in" namnen enligt mina önskemål. Fast de blir kanske inte så glada om för månag börjar mejal dem.

  Det är dock ingen lösning på problemet utan en workarund.

 • Torun Pahlm
  söndag 21 september 2014 klockan 17:44

  Nu har jag samma problem, finns någon lösning på detta?

 • Magnus Jonasson
  torsdag 26 juni 2014 klockan 16:40

  Man kan inte ändra förnamn (eller efternamn) i medlemsregistret i idrotten online. Däremot kan man mata in ett alternativ förnamn. Men detta verkar inte användas i eventor? Det fungerar inet för mig i alla fall. Registrena är synkade.

Annonser

OOCup 2022