Swedish Orienteering Federation

Posts in Sverigelistan > Inga poäng för GM-klasser 14-16 ännu

 • Ödmjukt ångerfull
  Tuesday 19 August 2014 at 7:06

  Ber så hemskt mycket om ursäkt - var inte meningen att missbruka platsen. Lätt att tro att forumet också är en supportfunktion, då många siter gör så. Man läser ju inte alla gamla trådar...

  Ett förslag för att slippa denna frustration (och arga svar...) : Kan man inte förtydliga beskrivningen. Istället för att bara skriva att det är för diskussion om Sverigelistan, kanske lägga till en rad om att "OBS! Tråden är ej en supportfunktion, vid fel eller konstigheter i tävlingsrapporterna - Maila sverigelistansupport@orientering.se"

  Vänligen

   

   

 • Trötter
  Monday 18 August 2014 at 21:57

  Hur svårt kan det vara ??!!!

   

  Som så många gånger tidigare så har frågeställare fått svaret att ställa frågor om sverigelistan DIREKT på sverigelistansupport@orientering.se.

   

  Forumet är väl inte till för att översållas med dessa frågor som rör olika tävlingars status i sverigelistan.

   

  Forumtråden om sverigeslistan har väl ett annat syfte.

   

  Läs gärna tidigare trådar i forumet om detta !

 • A.L.
  Monday 18 August 2014 at 20:07

  Noterar att - trots att 2014-08-16 Götalandsmästerskapen, individuell tävling ,står som klar i Sverigelistan - så finns inga Sverigelistepoäng noterade för klasserna H/D14-16.

  Jag misstänker att det kan ha att göra att löparna står som representanter för sitt distrikt och inte för sin klubb (???), men undrar iså fall när det rättar till sig?

Advertisements

Bagheera