Swedish Orienteering Federation

Posts in Allmänt > Ta bort tävl.anmälan på Eventor

 • Jan-Erik Larsson
  Saturday 25 April 2015 at 12:58

  Stop datum är korrekta. I mitt fall var ordinarie anmälans utgång den 19/4. För en anmälan som har ha tagits bort står skapardatum 19/4 20:58 i OLA.. Jag laddade ned anmälningar på morgonen den 20/4. Jag laddade ned direkt till OLA utan att gå manuellt via XML-fil. har därför inga 'bevis' på att den anmälde fanns med i nedladdningen annat än att den finns i OLA. Vill någon utvecklare på Eventor titta närmare på detta så har kan jag ge detaljer om aktuella anmälningar.
  ( jel@janlar.se ).

 • Felix Alnervik
  Friday 24 April 2015 at 19:41

  jag har personligen inte lyckats ta bort en ordinarie anmälan när den tiden gått bort. då skall de vara låsta.

  så är du säker på att du hade matat in rätt uppgifter för stop datumen?

 • Jan-Erik Larsson
  Thursday 23 April 2015 at 20:14

  jag laddade ned anmälningar från Eventor morgonen efter ord. anmälningstids utgång samt efteranmälningar morgon efter denna anmälningstids utgång. Under tiden jag jobbade med lottning mm så togs ett antal av de tidigare anmälda bort sin anmälan på Eventor.
  An naturliga skäl var dessa dock med i min startlista vilket då föranledde klagomål från de som tagit bort sin anmälan. Ska det vara så ? Verkar inte rimligt att man skall kunna ta bort sin anmälan efter anmälningstoidens utgång. 

 • Jan-Erik Larsson
  Tuesday 21 April 2015 at 12:09

  Är det meningen att det skall gå att ta bort anmälningar på Eventor efter ordinarie anmälningstids utgång. Konstaterar att en anmälan som fanns när jag laddade ned till OLA efter ord. anmälningstids utgång inte längre finns på Eventor.

Advertisements

OOCup 2022