Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: U25-camp 2020

Anmälan är stängd.

Aktivitet U25-camp 2020
Arrangör Svenska Orienteringsförbundet
Information

Anmälan till U25-camp & Ungoteket Rik 2020.

Innan du påbörjar anmälan säkerställ att din profil i IdrottOnline innehåller din korrekta e-postadress. Det är via den som vi skickar ut kallelsen med program för U25-camp och Ungoteket Riks.

För vilka?
U25-camp är för juniorer och yngre seniorer i åldrarna 17-25 år (födda 1995-2003).

Var och när?
Idre fjäll, 20-26 juni.

Vad är U25-camp?
Ett läger över 6 dygn i inspirerande fjällmiljö som vill samla juniorer och seniorer som gillar orientering. I andan ”något för alla” kommer det att erbjudas ett smörgåsbord av träningar, utbildningar och sociala aktiviteter. Man väljer det som passar en bäst och oavsett vad man väljer kommer alla att vara på samma ställe och att det kommer finnas tid för alla att umgås och ha roligt!

Inbjudan med alla information
Inbjudan U25-camp 2020 (folder)
Inbjudan U25-camp 2020 (A4 löptext)

Vad är kostnaden?
Deltagaravgift U25-camp utbildningsspåret (banläggare eller kartritning): 4100 kr/deltagare
Deltagaravgift U25-camp träningsspåret (utan utbildning): 3600 kr/deltagare
För 2020 är kursavgiften kraftigt subventionerad med externa projektmedel.

Vad ingår?

  • Boende och mat från lördag kväll den 20 juni till fredag lunch den 25 juni. Boendet är i fjällstugor/lägenheter som delas med andra deltagare. Vid anmälan kan du ange önskemål om du vill dela boende med annan/andra deltagare.
  • Träningar, kvällsaktiviteter enligt program, aktivitetsband (minigolf alla dagar, ett tillfälle med bad inomhus, bowling ett tillfälle) samt funktionströja.
  • För dem som deltar i banläggnings- eller kartritningsutbildningen ingår kursavgift som inkluderar kursledning, kurslitteratur (för banläggning), dokumentation och fika.

Anmälan 
Via Eventor senast 10 maj. Anmälan blir bindande efter att anmälan stängt den 10 maj. Därefter debiteras du full lägeravgift så vida du inte visar upp ett läkarintyg senast 4 dagar innan lägerstart.

Frågor
Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta: Jenny Håkansson, jenny.hakansson@orientering.se, 010-476 53 65.

Vi ses i Idre Fjäll!

Anmälningsstopp onsdag 6 maj 2020 klockan 15:00
Starttid onsdag 6 maj 2020 klockan 15:00
Kontaktperson Jenny Håkansson
Antal anmälda deltagare 3

Anmälningar

Namn Namn Val av paket: Jag vill kombinera baspaketet med följande: Utbildningsinriktning: Orienteringsgren jag vill träna: Val av nivå för OL-träningarna: Storlek på funktionströja: Specialkost: Boendeönskemål: Jag erbjuder x antal platser i bil/minubuss till/från Idre från ort och via: Jag önskar samåka med någon med bil/minibuss från följande ort:
Felix Bäckstäde Visborgs OK Utbildning Träning Kartritning Endast OL Svart L Gärna tillsammans med likasinnade orienterare I dagsläget åker jag med gotland till rikslägret. Planerna kan ändras framöver. Jag har alltså ingen bil just nu. Från Idre till träningarna.
Isak Lundholm Umeå OK Träning Träning
Tävling (kom ihåg att anmäla dig i Evntor)
Ej valt Endast OL Svart M
Henrik Willamo Södertälje-Nykvarn OF Träning Fri aktivitet (egenplanerade eller Idrefjälls aktivitetsutbud*)
Tävling (kom ihåg att anmäla dig i Evntor)
Ej valt Endast OL Svart M Laktosfri

Annonser

Bagheera