Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Daladubbeln JHOF 2023

Anmälan är stängd.

Aktivitet Daladubbeln JHOF 2023
Arrangör Östersunds OK
Information

Daladubbeln närmar sig!

14-15 oktober går Daladubbeln av stapeln utanför Falun. Daladubbeln är en av Sveriges största ungdomstävlingar och brukar avsluta vår orienteringssäsong. Tävlingarna sker i par där man första dagen springer stafett med tvåpersonslag och andra dagen springer man patrull, dvs tillsammans med sin stafettkompis. Det går lika bra att springa öppna banor både lördag och söndag och då fungerar det precis som öppna banor på hemmaplan, men med mycket mer folk i skogen. Det brukar även vara fina öppna banor för föräldrarna att springa. På söndagen är det också utklädningstävling vilket många tar på största allvar, men det är förstås frivilligt.

Vi kommer att göra en gemensam resa för alla Jämtlandsklubbar. Vi har hyrt Dalagården där man bor i 2-4 bäddsrum och lagar gemensam mat i ett storkök. Dalagården ligger ca 15 minuter med bil från tävlingsarenan. Förra året var vi ca 70 barn, ungdomar och föräldrar och vi får plats upp emot 120 st på Dalagården så vi hoppas på att slå deltagarrekord!

Vi har bokat buss, för gemensam transport till Daladubbeln. Bussen avgår kl 14.30 fredagen den 13 oktober från Frösö Sportstuga. Här finns gott om plats att parkera bilar som kan stå där tills bussen kommer tillbaka på söndag kväll. Vi tänker oss att vi först ger ungdomar och ungdomsledare möjlighet till plats i bussen och fyller sedan upp kvarvarande platser med föräldrar.

Resan kommer att subventioneras till viss del av JHOF men man får betala 500 kronor per person för boende och mat och 300 kr för busstransport. De som eventuellt inte får plats i bussen får samåka i egna bilar.

För att kunna planera kring boende, mat och buss samt se över så att alla som vill hittar någon att springa med så vill vi att ni går in på eventor och anmäler er på vår intresseanmälan. Ju förr desto bättre, men senast den 18 september för intresseanmälan.

För dem som verkligen vill maxa helgen är det även en sprint-tävling på Lugnet i Falun på fredag kväll. Den brukar vara spektakulär med masstart, musik, mikro-orienteringsslingor mm.

Gå gärna in på Daladubbeln och Dalagarden. Titta gärna på tidigare års utklädnader och inspireras!

Jocke Lindholm har tagit på sig ett övergripande matansvar, men vi behöver ett helt gäng som hjälper honom så hör gärna av er ni som vill vara i matgruppen.

Vid frågor kontakta Kalle Maripuu 073-046 76 12

Hälningar från JHOF Ungdomskommité

Anmälningsstopp onsdag 4 oktober 2023 klockan 23:59
Kontaktperson Kalle Maripuu
Antal anmälda deltagare 77
Du måste vara inloggad för att se anmälningarna.

Annonser

Bagheera