Activity: Middag 25manna
Registration is closed.
Activity | Middag 25manna |
---|---|
Organiser | IFK Mora OK |
Information | Här fyller du i vad DU vill äta. På hemsidan hittar du menyn under nyheten "middag 25manna".
|
Registration deadline | Wednesday 5 October 2016 at 23:59 |
Start time | Saturday 8 October 2016 at 18:30 |
Contact person | Kristian Dahlström |
Number of registrations | 77 |
Registrations
Name | Jag vill äta |
Lasse Back | Huvudrätt : Kycklingfilé Souvulaki med Pommes frites, Dessert : Krema |
Björn Wrahme | Mix grillspett (fläskfile+nötfärs) på bulgur + extra grönsakssouvlaki Efterrätt: Sokolata |
Stefan Aron | Revithia, Brizola: entrecote med ris, Efterrätt: Baklava |
Simon Karlsson Holmer | Souvlaki Lammfile +Pommes, Krema |
Simonas Krepsta | Förrätt: Halloumi. Huvudrätt: Souvlaki kycklingfile med ris |
Frida Brudin | Barnmeny Hamburgare |
Filip Åkärbjär | Barnmeny: hamburgare |
Erik Wadman | Bifteki Gemsto |
Daniel Duhlbo | Brizola |
Axel Jutterström | Brizola pommes |
Erik Folkesson Blom | Erik: Skordopsomo och gyros med pommes. Linn: Souvlaki Mix (kyckling + nötfärs) med pommes. |
Edward Larsson | Fileto a la greco |
Karin Ersson | Fileto a la greco (oxfilé) med pommes + Kréma. Alva Grillspett (vuxenstorlek) kyckling med pommes + kréma. |
Anders Öberg | Fileto a la Greco och dessert, Sokolata. |
Leif Söderlund | Fileto à la Greco och pommes |
Albin Gezelius | Fläskfile souvlaki med pommes (barn) |
Linus Rapp | förrätt choriatiki varmrätt souvlaki mix(lamm och kyckling) med ris |
Hanna Eriksson | förrätt halloumi varmrätt kontra fileto med pommes |
Carl Magnusson | Förrätt: Choriatiki (grekisk sallad) Huvudrätt: Souvlaki Lammfilé med pommes |
Niklas Widmark | Förrätt: Garides, Varmrätt: Souvlaki starkkryddad nötfärs med pommes. Aoli istället för tzatsiki, |
Annlouise Almqvist | Förrätt: garidos, huvudrätt: kolgrillens specialitet |
Simon Hodler | Förrätt: Halloumi. Huvudrätt: Souvlaki kycklingfile med ris |
Kristian Dahlström | Förrätt: Tzatziki Huvudrätt: Brizola |
Klaus Csúcs | Grillspett - kycklingfile med pommes |
Helene Söderlund | Gyros Kotopoulo med bulgur, utan tzatsiki (vitlöksallergisk) Gärna annan sås utan vitlök om det går? |
Laura Csúcs-Fenyvesi | Gyros med pommes |
Berit Gummus | Halloumi och Solomos souvlaki, salladsbädd |
Johan Israelsson | Jag vill ha Brizola, Johanna vill ha Brizola |
Mattias Argårds | Kontra fileto |
Gustaf Berglund | kontra fileto pommes |
Anders Danielsson | Kopanisti och gyros med pommes |
Indre Valaite | Kycklingfilé souvlaki med pommes frites |
Peter Fredricson | Kycklingfile souvlaki med pommes |
Elin Gezelius | Kycklingfile souvlaki med pommes (barn) |
Jegor Kostylev | kycklingfilé souvlaki med pommes frites |
Graham Gristwood | Kycklingfile Souvlaki med ris |
Britt Claesson | Mix grillspett (fläskfile+kycklingfile) på bulgur + extra grönsakssouvlaki |
Anders Claesson | Mix grillspett (fläskfile+kycklingfile) på bulgur + extra grönsakssouvlaki+ Baklavas (dessert) |
Sara Hodler | Mix grillspett (lax+grönsaker), Sokolata |
Per Frost | Mix souvlaki med lammfilé och halloumi plus pommes |
Elisabeth Åkärbjär | Mix: grönsakssouvlaki+ halloumi med bulgur |
Krister Åkärbjär | Moussaka |
Fanni Gyurko | Moussaka |
Anastasia Trubkina | Moussaka |
Lars Ambrosiusson | Moussaka och Kréma. Erik Förrätt: Skordopsomo • Grillat vitlöksbröd Middag: Klassikos burger • efterrätt: Kréma |
Rebecka Åkärbjär | Nötfärssouvlaki med pommes |
Sebastian Åkärbjär | Nötfärssouvlaki med pommes |
Ola Svahn | Piato lahaniko med pommes |
Magdalena Olsson | Revithia förrätt kyckling souvlaki huvudrätt giaourti efterrätt ris |
Andrei Lamov | Revithia kyckling souvlaki och giaourti ris |
Lena Karlsson Holmer | Skordopsomo (vitlöksbröd), Gyros Kotopoulo m bulgur. |
Sofie Karlsson Holmer | Skordopsomo (vitlöksbröd), Souvlaki Lammfile + Pommes |
Carolina Olsson | Skordopsomo förrätt souvlaki kycklingfilé huvudrätt sokolata efterrätt pommes |
Annelie Hermansson | Skordopsomo, Revitma, Brizola bulgur |
Olof Eriksson | Skordopsomo+Fileto a la greco m pommes |
Emelie Brudin | Skordopsomo+Gyros kotopoulo m pommes |
Karin Brudin | Skordopsomo+Souvlaki Fläskfile m bulgur |
Elsa Hermansson | Souvlaki fläskfilé m ris, Sokolata |
Adrian Dahlström | Souvlaki fläskfile med pommes |
Per Rapp | Souvlaki fläskfilé med pommes frites,efterrätt: sokolata |
Gustav Björklund | Souvlaki fläskkarré+ pommes |
Malin Emanuelsson | Souvlaki kycklingfilé med bulgur |
Linnea Hermansson | Souvlaki kycklingfilén pommes, Sokolata |
Agnes Elfving | Souvlaki lahanikon (vegetarisk) med bulgur |
Erik Larsson | Souvlaki lammfile med pommes, Sokolata |
Julia Meijer | Souvlaki mix Kyckling och fläskfilé med ris, Efterrätt: Sokolata |
Marie Rapp | Souvlaki Mix: Laxfile och kyrcklingfile med pommes frites., efterrätt: Sokolata |
Jenny Meijer | Souvlaki starkkryddad nötfärs och extra grönsakssouvlaki med ris. Efterrätt: Baklavas |
Dante Meijer | Souvlaki, fläskfilé, med ris. Efterrätt: Sokolata |
Isabel Salén | Spitiko Kotopoulo med pommes |
Anna Eriksson | Spitiko kotopoulo med pommes, utan tzatziki |
Mia Sjösten Andersson | Varmrätt: Gyros kotopoulo på salladsbädd, |
Moa Sjösten Andersson | Varmrätt: Klassikos burger, Dessert: Sokolata |
Thea Sjösten Andersson | Varmrätt: Klassikos burger, Dessert: Sokolata |
Therese Widmark | Varmrätt: Souvlaki fläskfile med pommes, dessert: Sokolata |
Bengt Andersson | Varmrätt: Souvlaki/Kycklingfilé med Pommes frites, Dessert: Creme brulee |
Henrik Karlsson Holmer | Vitlöksbröd, Souvlaki lammfile m pommes |