Svenska Orienteringsförbundet

Aktivitet: Middag 25manna

Anmälan är stängd.

Aktivitet Middag 25manna
Arrangör IFK Mora OK
Information

Här fyller du i vad DU vill äta. På hemsidan hittar du menyn under nyheten "middag 25manna".

 

Anmälningsstopp onsdag 5 oktober 2016 klockan 23:59
Starttid lördag 8 oktober 2016 klockan 18:30
Kontaktperson Kristian Dahlström
Antal anmälda deltagare 77

Anmälningar

Namn Jag vill äta
Annlouise Almqvist Förrätt: garidos, huvudrätt: kolgrillens specialitet
Lars Ambrosiusson Moussaka och Kréma. Erik Förrätt: Skordopsomo • Grillat vitlöksbröd Middag: Klassikos burger • efterrätt: Kréma
Bengt Andersson Varmrätt: Souvlaki/Kycklingfilé med Pommes frites, Dessert: Creme brulee
Mattias Argårds Kontra fileto
Stefan Aron Revithia, Brizola: entrecote med ris, Efterrätt: Baklava
Lasse Back Huvudrätt : Kycklingfilé Souvulaki med Pommes frites, Dessert : Krema
Gustaf Berglund kontra fileto pommes
Gustav Björklund Souvlaki fläskkarré+ pommes
Emelie Brudin Skordopsomo+Gyros kotopoulo m pommes
Frida Brudin Barnmeny Hamburgare
Karin Brudin Skordopsomo+Souvlaki Fläskfile m bulgur
Anders Claesson Mix grillspett (fläskfile+kycklingfile) på bulgur + extra grönsakssouvlaki+ Baklavas (dessert)
Britt Claesson Mix grillspett (fläskfile+kycklingfile) på bulgur + extra grönsakssouvlaki
Klaus Csúcs Grillspett - kycklingfile med pommes
Laura Csúcs-Fenyvesi Gyros med pommes
Adrian Dahlström Souvlaki fläskfile med pommes
Kristian Dahlström Förrätt: Tzatziki Huvudrätt: Brizola
Anders Danielsson Kopanisti och gyros med pommes
Daniel Duhlbo Brizola
Agnes Elfving Souvlaki lahanikon (vegetarisk) med bulgur
Malin Emanuelsson Souvlaki kycklingfilé med bulgur
Anna Eriksson Spitiko kotopoulo med pommes, utan tzatziki
Hanna Eriksson förrätt halloumi varmrätt kontra fileto med pommes
Olof Eriksson Skordopsomo+Fileto a la greco m pommes
Karin Ersson Fileto a la greco (oxfilé) med pommes + Kréma. Alva Grillspett (vuxenstorlek) kyckling med pommes + kréma.
Erik Folkesson Blom Erik: Skordopsomo och gyros med pommes. Linn: Souvlaki Mix (kyckling + nötfärs) med pommes.
Peter Fredricson Kycklingfile souvlaki med pommes
Per Frost Mix souvlaki med lammfilé och halloumi plus pommes
Albin Gezelius Fläskfile souvlaki med pommes (barn)
Elin Gezelius Kycklingfile souvlaki med pommes (barn)
Graham Gristwood Kycklingfile Souvlaki med ris
Berit Gummus Halloumi och Solomos souvlaki, salladsbädd
Fanni Gyurko Moussaka
Annelie Hermansson Skordopsomo, Revitma, Brizola bulgur
Elsa Hermansson Souvlaki fläskfilé m ris, Sokolata
Linnea Hermansson Souvlaki kycklingfilén pommes, Sokolata
Sara Hodler Mix grillspett (lax+grönsaker), Sokolata
Simon Hodler Förrätt: Halloumi. Huvudrätt: Souvlaki kycklingfile med ris
Johan Israelsson Jag vill ha Brizola, Johanna vill ha Brizola
Axel Jutterström Brizola pommes
Henrik Karlsson Holmer Vitlöksbröd, Souvlaki lammfile m pommes
Lena Karlsson Holmer Skordopsomo (vitlöksbröd), Gyros Kotopoulo m bulgur.
Simon Karlsson Holmer Souvlaki Lammfile +Pommes, Krema
Sofie Karlsson Holmer Skordopsomo (vitlöksbröd), Souvlaki Lammfile + Pommes
Jegor Kostylev kycklingfilé souvlaki med pommes frites
Simonas Krepsta Förrätt: Halloumi. Huvudrätt: Souvlaki kycklingfile med ris
Andrei Lamov Revithia kyckling souvlaki och giaourti ris
Edward Larsson Fileto a la greco
Erik Larsson Souvlaki lammfile med pommes, Sokolata
Carl Magnusson Förrätt: Choriatiki (grekisk sallad) Huvudrätt: Souvlaki Lammfilé med pommes
Dante Meijer Souvlaki, fläskfilé, med ris. Efterrätt: Sokolata
Jenny Meijer Souvlaki starkkryddad nötfärs och extra grönsakssouvlaki med ris. Efterrätt: Baklavas
Julia Meijer Souvlaki mix Kyckling och fläskfilé med ris, Efterrätt: Sokolata
Carolina Olsson Skordopsomo förrätt souvlaki kycklingfilé huvudrätt sokolata efterrätt pommes
Magdalena Olsson Revithia förrätt kyckling souvlaki huvudrätt giaourti efterrätt ris
Linus Rapp förrätt choriatiki varmrätt souvlaki mix(lamm och kyckling) med ris
Marie Rapp Souvlaki Mix: Laxfile och kyrcklingfile med pommes frites., efterrätt: Sokolata
Per Rapp Souvlaki fläskfilé med pommes frites,efterrätt: sokolata
Isabel Salén Spitiko Kotopoulo med pommes
Mia Sjösten Andersson Varmrätt: Gyros kotopoulo på salladsbädd,
Moa Sjösten Andersson Varmrätt: Klassikos burger, Dessert: Sokolata
Thea Sjösten Andersson Varmrätt: Klassikos burger, Dessert: Sokolata
Ola Svahn Piato lahaniko med pommes
Helene Söderlund Gyros Kotopoulo med bulgur, utan tzatsiki (vitlöksallergisk) Gärna annan sås utan vitlök om det går?
Leif Söderlund Fileto à la Greco och pommes
Anastasia Trubkina Moussaka
Indre Valaite Kycklingfilé souvlaki med pommes frites
Erik Wadman Bifteki Gemsto
Niklas Widmark Förrätt: Garides, Varmrätt: Souvlaki starkkryddad nötfärs med pommes. Aoli istället för tzatsiki,
Therese Widmark Varmrätt: Souvlaki fläskfile med pommes, dessert: Sokolata
Björn Wrahme Mix grillspett (fläskfile+nötfärs) på bulgur + extra grönsakssouvlaki Efterrätt: Sokolata
Elisabeth Åkärbjär Mix: grönsakssouvlaki+ halloumi med bulgur
Filip Åkärbjär Barnmeny: hamburgare
Krister Åkärbjär Moussaka
Rebecka Åkärbjär Nötfärssouvlaki med pommes
Sebastian Åkärbjär Nötfärssouvlaki med pommes
Anders Öberg Fileto a la Greco och dessert, Sokolata.

Annonser

Bagheera